Лого https://uaserial.net

Творці «Пацанів» представили два нових постера другого сезону

0
985

Офіційний Twitter-аккаунт серіалу «Пацани» поділився порцією промоматеріалів до майбутнього другого сезону серіалу. На одному з кадрів «Пацани» демонструють своє ставлення до супергероїв команди «Сімка», показуючи загальновідомий жест з відігнутим середнім пальцем. На іншому постері разом зібрані кадри з членами «Сімки», задумливо дивляться в вікна. На постер потрапили Поїзд А, Королева Мейв і Старлайт. Ніякої інформації, що дозволяє зрозуміти, про що задумалися супергерої, творці серіалу до постеру не додав. Тому версія про те, що навіть супергерої замислюються про користь самоізоляції під час пандемії, нічим не гірше за інших.

Сюжет другого сезону не розкривається. Відомо, що в ньому з'явиться нова супергероїня Шторм (Ая Кеш), а також більше часу буде відведено сюжетної лінії Чорного Нуар (Натан Мітчелл). Крім того, в кінці першого сезону Біллі Бутчер, лідер «пацанів», дізнався, що його дружина Бекка, за смерть якої він мстить супергероїв, насправді жива. Ця новина теж повинна отримати розвиток у другому сезоні.

Прем'єра другого сезону відбудеться в 2020 році, але точна дата поки не повідомлялася. Шоураннер Ерік Крипкая пообіцяв не затягувати з оголошенням дати прем'єри. Ще до виходу другого сезону серіал продовжили на третій.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творці «Пацанів» представили два нових постера другого сезону