Лого https://uaserial.net

Незрозумілий старт HBO Max - в 44 рази менше завантажень, ніж у Disney+

0
639

Здавалося б, з такою непристойно багатою фільмотекою, проблем у HBO Max, свіженького стрімінгового сервісу WarnerMedia, бути не повинно. Тут вам і «Гра престолів», і «Друзі», і «Теорія великого вибуху», і, врешті-решт, все фільми кіновсесвіту DC. Але цифри SensorTower Inc. свідчать про протилежне. За першу добу після запуску мобільний додаток відеосервісу завантажили лише 90 тисяч осіб - це, страшно сказати, в 44 рази менше, ніж у Disney + (4 млн за день) і навіть в три рази менше, ніж у невдахи Quibi.

Зрозуміло, мобільний додаток - лише один із способів підключення до сервісу, а тому не відображає всієї повноти картини. Але дзвіночок нібито тривожний - правда, не для WarnerMedia. Виконавчий директор компанії Джейсон Кілару, колишній глава Hulu, заявив, що наведені цифри не точні (хоч і не надав інших), і взагалі у них є план:

Це в багатьох сенсах унікальна платформа, включаючи спосіб поширення. Я вже бачив все це раніше і неймовірно щасливий починати цей шлях, залучаючи глядачів по всьому світу не мають собі рівних шоу і багатющою фільмотекою.
Джейсон Кілару, оптиміст

Проте, як зазначає видання Bloomberg і підказує здоровий глузд, є ймовірність, що вартість місячної підписки в $ 15 здалася глядачам надмірно високою. Так, вона така ж, як у HBO Now, але до Disney + можна долучитися всього за $ 7 на місяць, а Apple TV +, Peacock і Quibi обійдеться і того дешевше - всього за $ 5. Сериалы смотреть онлайн.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Незрозумілий старт HBO Max - в 44 рази менше завантажень, ніж у Disney+