Лого https://uaserial.net

Режисер серіалу про Обі-Вана Кенобі підтвердила, що з проектом все в порядку

0
746

Творці були змушені перенести зйомки на більш пізній час, але в іншому все йде своєю чергою

Виконавчий продюсер і режисер готується серіалу про Обі-Вана Кенобі Дебора Чоу запевнила фанатів «Зоряних воєн», що цей проект як і раніше залишається в силі, не дивлячись на чутки про можливе закриття. Будучи також режисером «Мандалорца», Чоу від імені цього шоу недавно взяла участь у фестивалі ATX, який пройшов у віртуальному форматі. Коли ж мова зайшла про міні-серіалі про Обі-Вана, Чоу сказала:

Має бути ще чимало попрацювати, але ми як і раніше зайняті розробкою.

Схоже, чутки про смерть нового телешоу в рамках «Зоряних воєн» дійсно виявилися дещо перебільшені, адже раніше виконавець ролі Обі-Вана Юен МакГрегор теж рішуче спростував відомості про закриття проекту. Повідомлення про нездоланні «творчих розбіжності» актор назвав «повною нісенітницею», додавши, що початок зйомок було перенесено з серпня на січень 2021 року.

Серіал про Обі-Вана Кенобі буде складатися з шести епізодів. Дії цієї історії розгорнуться між подіями, показаними в повнометражних фільмах «Помста ситхів» і «Нова надія». Нагадаємо, в четвертому епізоді «Зоряних воєн» Обі-Ван, перебуваючи у вигнанні на пустельній планеті Татуїн, виступає як таємний покровитель майбутнього джедая Люка Скайуокера.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Режисер серіалу про Обі-Вана Кенобі підтвердила, що з проектом все в порядку