Лого https://uaserial.net

«Нам сказали "Ні "»: зірка «Дуже дивних справ» прокоментував затримки зйомок 4 сезони

0
560

Після паузи актор вже не буде дитиною

Віртуально беручи участь в GalaxyCon Live, зірка серіалу «Дуже дивні справи» Гейтен Матараццо розповів про зйомки четвертого сезону:

Зараз робота на паузі. Ми були в середині четвертого сезону, коли нам сказали: «Ні, двотижнева перерва». І ці два тижні вже тривають три місяці. Я спочатку нервував, намагаючись якомога швидше повернутися до роботи. Але тепер я так довго перебуваю вдома, що навчився відпочивати.

Восьмого вересня акторові, який грає в серіалі 14-річного Дастіна Хендерсона, виповниться 18 років. І з цього моменту він перестане потрапляти під дію закону про дітей-акторів. Цей закон обмежував максимальну кількість годин, яке дитина може проводити на знімальному майданчику. Гейтен говорить про це:

Я так схвильований тим, що скоро отримаю можливість зніматися, незважаючи при цьому дитиною. Раніше для мене була пріоритетом школа, і я не забував про неї під час зйомок. Але тепер все буде по-іншому. Більше ніяких заборон, вони зможуть знімати мене стільки, скільки їм треба. Коли зйомки поновляться, мені буде вже 18, шкода, що через пандемію ми не можемо повернутися до зйомок раніше.

Хоч Матараццо не чекає відновлення зйомок раніше вересня, штат Джорджія, в якому проходять зйомки, днями опублікував свої правила, за якими може бути відновлено кіновиробництво. Вони включають в себе носіння засобів індивідуального захисту, обмеження контактів між членами знімальної групи і регулярне миття рук.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Нам сказали "Ні "»: зірка «Дуже дивних справ» прокоментував затримки зйомок 4 сезони