Лого https://uaserial.net

Творець сериалу «Мандалорцець» заспокоїв фанатів, кажучи про другий сезон

0
770

Перенесення прем'єри не буде

Під час ATX Television Festival продюсер «Мандалорца» Джон Фавро підтвердив, що немає ніяких причин турбуватися про перенесення дати прем'єри другого сезону, він вийде на каналі Disney + в жовтні, як і планувалося:

Нам пощастило закінчити зйомки до загальної припинення кіновиробництва. А завдяки просунутим технологіям Lucasfilm ми працювали над візуальними ефектами в віддаленому режимі.

Раніше інформацію про те, що дата прем'єри не буде перенесена, повідомив виконавчий директор Disney Боб Чапек. Він повідомив, що зйомки «Мандалорца» і блокбастера «Чорна Вдова» встигли закінчитися до зупинки зйомок через пандемію. Етап постпродакшна пройде в термін в режимі віддаленої роботи. І якщо «Чорної Вдові» для прем'єри необхідні ще й працюють кінотеатри, то у «Мандалорца» такої проблеми немає.

Говорячи про сюжет другого сезону, Джон Фавро сказав:

Це буде повноцінне продовження історії. Сподіваюся, глядачі побачать в ньому багато з того, що полюбили в першому сезоні.

Деталі сюжету творці тримають в таємниці. Відомо, що в другому сезоні варто очікувати появи нових персонажів, таких як джедай Асока Тано і найманець Боба Фетт.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творець сериалу «Мандалорцець» заспокоїв фанатів, кажучи про другий сезон