Лого https://uaserial.net

«Грішниця» з Біллом Пулмані продовжили на четвертий сезон

0
821

The Hollywood Reporter повідомляє, що серіал «Грішниця» продовжено на четвертий сезон. Білл Пуллман повернеться до ролі детектива Гаррі Емброуза, яку він грав протягом попередніх трьох сезонів. Шоураннер як і раніше буде Дерек Симондс, а виконавчими продюсерами - Джессіка Біл, Мішель Пурпл і Чарлі Гоголак. Кріс МакКамбер, президент USA Network і SyFy, так прокоментував це рішення:

«Грішниця» викликала відгук у аудиторії своїм фірмовим стилем розповіді. У четвертому сезоні ми будемо раді ще глибше зануритися в душу детектива Емброуза у виконанні Білла Пулмана, в той же час знайомлячи нашу аудиторію з абсолютно новою загадкою.

Кожен сезон серіалу присвячений своєму злочину. Перший сезон був заснований на однойменному романі Петри Хаммесфар і розповідав про жінку (Джесіка Біл), яка на очах свідків вдарила чоловіка ножем, але зовсім не пам'ятала цього і не розуміла, навіщо так вчинила. У другому розслідувалася справа маленького хлопчика (Еліша Хениг), який підозрювався в отруєнні батьків. У третьому до детективу звертався Джеймі Бернс (Метт Бомер), який просив розслідувати загадкову аварію.

У той же час канал USA Network прийняв рішення закрити серіали «Як ти смієш», «Тредстоун» і «Судна ніч».

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Грішниця» з Біллом Пулмані продовжили на четвертий сезон