Лого https://uaserial.net

Серіал «Маніфест» продовжили на третій сезон

0
1 195

Сайт Variety з посиланням на свої джерела повідомляє, що канал NBC прийняв рішення продовжити серіал «Маніфест» на третій сезон. У той же час серіали «Сонячна сторона», «Міський закон блефу» і «В боргах як у шовках» закриті після першого сезону.

Серіал «Маніфест» розповідає про пасажирів рейсу 828 з Ямайки в Нью-Йорк. Під час польоту літак потрапляє в зону турбулентності. А після прильоту пасажирів зустрічають агенти АНБ, від яких вони дізнаються, що літак приземлився через п'ять з половиною років після вильоту. Світ пішов вперед. Друзі та родичі, спочатку сподівалися побачити зниклих живими, втомилися від очікувань, змінилися і продовжують жити далі. Після приземлення пасажири починають чути внутрішній голос, який повідомляє їм про події, які повинні відбутися.

Творці серіалу стверджують, що сценарна задумка заснована на безслідне зникнення рейсу 370 Малазійських авіаліній, який нещодавно трапився в 2014 році.

Головні ролі виконали Мелісса Роксбург, Джош Даллас, Афена Карканіс, Дж. Р. Рамірес, Місяць Блейз, Джек Мессіна, Парвін Каур і Метт Лонг. Середня кількість глядачів серіалу становить 7,7 мільйона. Прем'єра третього сезону очікується в 2021 році.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Серіал «Маніфест» продовжили на третій сезон