Лого https://uaserial.net

CBS відродить «Беверлі-Хіллз 90210» з оригінальним акторським складом

0
1 362

Зірки оригінального серіалу повернуться до своїх ролей

CBS почала роботу над відродженням популярного в 90-е серіалу «Беверлі-Хіллз 90210». Основний акторський склад оригіналу повернеться в проект, який стане не ремейком, а продовженням історії головних героїв. Розробкою займаються Майк Чесслер і Кріс Альбергіні, сценаристи ремейка «Беверлі-Хіллз 90210: Нове покоління». Серіалом уже зацікавилися кілька телекомпаній і стрімінгових сервісів.

Очікується, що Дженні Гарт, Йен Зірінг, Брайан Остін Грін, Торі Спеллінг, Джейсон Прістлі і Гебріелль Картеріс повернуться до своїх ролей. У березні 2018 року Спеллінг вже натякала, що перезапуск «Беверлі-Хіллз» знаходиться в розробці. Тоді ж актриса розповіла, що нова версія не буде простим продовженням оригіналу.

Серіал «Беверлі-Хіллз 90210» вийшов в 1990 році. Він розповідав про групу старшокласників, які живуть, люблять і сваряться в престижному районі Лос-Анджелеса. Проект був неймовірно популярним і прожив 10 сезонів, закінчившись в 2000 році. Проект став основою для декількох спін-оффов, включаючи «Мелроуз Плейс» і «Агентство моделей». А в 2008 році канал CW випустив ремейк «Беверлі-Хіллз 90210: Нове покоління», де в епізодах з'явилися Спеллінг, Гарт і Шеннен Доерті.

Оновлене 9 січня

За даними видання TVLine продовження серіалу «Беверлі-Хіллз 90210» вийде у форматі годинного телефільму, а не серіалу, як передбачалося раніше.

Інсайдери описують картину як «метамокьюментарі стрічку»: акторський склад оригінального шоу Дженні Гарт, Джейсон Прістлі, Торі Спеллінг, Йен Зірінг, Брайан Остін Грін і Габріель Картеріс зіграють «карикатурні версії» самих себе. За сюжетом, шістка зірок намагається нажитися на сучасному тренді перезапускати культові серіали і знімається в оновленому «Беверлі-Хіллз».

Стало також відомо, що в цьому проекті не з'являться Шеннен Доерті і Люк Перрі.

Оновлене 28 квітня

Шеннен Доерті все-таки приєдналася до акторського складу ребута. Актриса зіграла Бренду Уолш в перших чотирьох сезонах «Беверлі-Хіллз, 90210», а потім покинула проект в 1994 році. Пізніше вона з'являлася в ролі Бренди в декількох епізодах сиквела «90210» від каналу The CW в 2008-2009 роках.

Також стало відомо, що серіал отримав назву «БХ90210» і складатиметься з 6 епізодів. Прем'єра призначена вже на літо, але точної дати поки немає.

Оновлене 9 травня

Канал FX випустив перший тизер майбутнього серіалу і оголосив дату виходу. «БХ90210» з'явиться на екранах вже 8 серпня цього року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » CBS відродить «Беверлі-Хіллз 90210» з оригінальним акторським складом