Лого https://uaserial.net

«Смертельна зброя» закрили після 3 сезону

0
1 344

Дати виходу 4 сезони серіалу «Смертельна зброя" не буде

Офіційно: ми занадто старі для 4 сезони серіалу «Смертельна зброя»! Після 3 сезону відродження популярної франшизи була закрита.

3 сезон завершився творчо, але не настільки ж успішно, як перші 2, що і стало причиною. «Смертельна зброя» є адаптацією повнометражних фільмів минулого століття. Головні ролі виконали Клейн Кроуфорд і Деймон Уайнс. На жаль, в 3 сезоні Кроуфорд був замінений через закулісних проблем.

З'явилися чутки, що 2 зірки серіалу серйозно не порозумілися на знімальному майданчику. Все привело до того, що Уайнс отримав поранення в голову при виконанні трюку, і, згідно з інформацією, травма сталася з вини Кроуфорда, причому намір. В результаті було прийнято непросте рішення, тому що зухвала поведінка звільненого актора стало небезпечним для всіх оточуючих. На щастя, творці не стали замінювати персонажа іншим актором, а просто вбили героя проблемної зірки і ввели в сюжет іншого персонажа замість нього.

Як не дивно, скандал минулого року був тільки початком. В кінці 3 сезону Уайнс теж відмовився зніматися, пославшись на проблеми зі здоров'ям. А яким може бути «Смертельна зброя» без Риггса і Мердока? Канал Fox скасував серіал сьогодні. Таким чином, 3 сезон серіалу став останнім.

А ви хотіли б побачити продовження пригод улюблених героїв? Залишайте свої коментарі в підтримку серіалу, і не забудьте написати відгук, щоб допомогти іншим користувачам з вибором шоу для перегляду!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Смертельна зброя» закрили після 3 сезону