Лого https://uaserial.net

«Флеш» 6 сезон дата виходу

0
1 114

Коли відбудеться дата виходу 6 сезону серіалу «Флеш»

«Флеш» не дарма вважається одним з найпопулярніших серіалів за коміксами DC, адже він протримався в ефірі 5 сезонів і може похвалитися народною любов'ю і високими рейтингами. Ми зібрали все, що відомо про продовження серіалу на даний момент, щоб зі швидкістю Баррі Аллена поділитися з вами тільки перевіреної і свіжою інформацією!

Що буде в 6 сезоні

Команду Флеша точно очікують нові захоплюючі пригоди. STAR Labs лицем до лиця зустріне ще більше подорожей у часі і «коронних» для Баррі Аллена маніпуляцій зі швидкістю. Це було підтверджено The CW на прес-турі Асоціації телевізійних критиків цієї зими.

Уже відомо, що основною темою стане своєрідне передбачення подій наступного кросовера серіалів всесвіту «Стріли» під назвою «Криза на Нескінченних Землях». Флеш постарається запобігти кризі, який обіцяє глобальні зміни в усіх шоу DC на The CW, за всяку ціну.

Немає ніяких сумнівів, що події кризи серйозно позначаться на Баррі. У коміксах з такою назвою Флеш і зовсім вмирає. Однак в серіалі Баррі не є єдиним Спідстер. Жодна смерть не стане великим ударом для сімейства Уест-Аллен, ніж загибель дочки Баррі і Айріс з майбутнього на ім'я Нора, у якої було чимало секретів. Чиє саме серце збираються розбити сценаристи, ми дізнаємося тільки в 6 сезоні.

Дата виходу 6 сезону

Шанувальники «Флеша» можуть не переживати за долю улюбленого серіалу, адже він вже продовжений на наступний рік каналом The CW разом з 9 іншими шоу каналу, включаючи супергеройський! Відмінні новини зустріли з тріумфом як фанати, так і творці серіалу. Президент The CW Марк Педовіц повідомив, що вважає «Флеша» одним із стовпів каналу.

Приблизна дата виходу - осінь 2019 року. Ми обов'язково відновимо інформацію, як тільки стане відомо більше! А поки ви можете дізнатися, що саме майбутній кросовер «Криза на Нескінченних Землях» означає для Стріли, Флеша і Супергерл.

Оновлене 16 березня

У 6 сезоні «Флеш» отримає нового шоураннер! Ним стане виконавчий продюсер серіалу Ерік Уоллес, який змінив Тодда Хелбінг, який зайняв цей пост в 4 сезоні. Після оголошення про закриття «Стріли» «флеш» належить стати флагманом супергеройських серіалів The CW, а це значить, що зросте відповідальність, що лежить на творця шоу.

Чи зраділи ви, коли прочитали про те, що 6 сезон «Флеша» відбудеться? Поділіться враженнями та очікуваннями з нами в коментарях нижче, і не пропустіть наступну серію 6 лютого.

Оновлене 7 вересня

6 сезон вийде на екрани вже зовсім скоро, 9 жовтня! Дати виходу всіх епізодів майбутнього кросовера всесвіту «Стріли» також відомі.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Флеш» 6 сезон дата виходу