Стоматолог

2018 — ...
Опис

Життя підкидає історії, які можуть дати фору самому заплутаному детективного роману, де вбивцею виявляється той, на кого найменше думають. «Стоматолог» - це історія про кохання, а також про те, що справжні друзі в будь-яку хвилину можуть прийти на допомогу.

Дмитро Торопка є власником власної стоматологічної клініки. Він не одружений і у нього немає дітей. Він знайомиться з чарівною дівчиною, з якою, однак, не все так просто складається. У місті відбувається вбивство і однією з підозрюваної виявляється прекрасна незнайомка. Дмитро теж думає про те, що його кохана може бути причетна до цієї справи і починає власне розслідування.

Під час того, як стоматолог близько підбирався до розгадки, він стикався з дедалі більшою кількістю таємниць, які кимось ретельно оберігаються. Тоді він звертається за допомогою до своїх друзів, які не відмовляються спробувати розібратися в розслідуванні. Одним з друзів Дмитра є Петро Дьомін, який працює гінекологом, а інший - Сергій Грязев, колишній бандит. Разом друзі спробують дістатися до істини.

2
0
+22
статус:
1 сезон, 20 серія
рік:
2018
країна:
Україна
тривалість:
48 хв
канал:
вік:
16+

Дивитися онлайн серіал Стоматолог всі серії підряд безкоштовно в хорошій якості

  • Перегляд онлайн
  • Трейлер

Дата виходу серій

На жаль, до цього серіалу немає розкладу.

Новини серіалу

Всі новини
0 відгуків
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Серіали » Стоматолог