Будиночок на щастя

2018 — ...
Опис

«Новий канал» анонсує запуск нового комедійного серіалу - «Будиночок на щастя», де головні герої повністю поринути в життя невеликого села.

Ситком буде розвиватися навколо молодої сімейної пари Максима і Маші, які все життя прожили в большом городе, але пізніше вирішуються змінити задушливі вулиці на сільський простір. У селі Сельковка їм у спадок дістається будинок, в який вони і переїжджають. Що може бути краще приватних володінь?

Макс сприймає подібний переїзд більш просто, так як цей будинок йому знаком по дитинству - сюди він часто приїздив провідати свою бабусю, знає кожен куточок і любить ностальгувати. Для Маші ж подібна будова - епіцентр поганого настрою і мотлоху, її все постійно напружує і все не подобається. Без міських радощів на неї нападає хандра.

Пара стає фермерами, хоче розводити всяку живність, наприклад, страусів, а також харчуватися тільки тією їжею, яку буде вирощувати на городі. Очевидно, що зіткнувшись з суворою реальністю, вони не раз будуть потрапляти в смішні ситуації. Чи впораються головні герої?

241
12
+229253
статус:
3 сезон, 32 серія
рік:
2018
країна:
Україна
тривалість:
26 хв
канал:
вік:
0+

Дивитися онлайн серіал Будиночок на щастя всі серії підряд безкоштовно в хорошій якості

  • Перегляд онлайн
  • Трейлер

Дата виходу серій

На жаль, до цього серіалу немає розкладу.

Новини серіалу

Всі новини
1 відгуків
Введите два слова, показанных на изображении:*
мвкс
11 марта 2023 00:02
класниц фільм
UASERIAL » Серіали » Будиночок на щастя