Юрчишини

2019 — ...
Опис

Сюжетна лінія другого сезону комедійного серіалу «Юрчишини» також розгортається в незвичайній родині Юрчишиних, в якій батько є злочинцем, який відсидів у в'язниці, а син працює поліцейським. Відносини всередині сім'ї непрості, оскільки всі герої різні, по-своєму, дивні й унікальні, але при цьому вони старанно намагаються вжитися під одним дахом.

Історія почалася з моменту, коли глава сімейства Юрчишин на прізвисько Нік-Нік вийшов на волю після відбування ув'язнення. Чоловік дізнався про шокуючу для нього новину, що його рідний син Ігор тепер на боці «зла» і є співробітником нової поліції. А донька Олена постійно стурбована лише її особистим життям, тоді як онук, чотирнадцятирічний підліток, мріє стати репером.

І ось у спробах зрозуміти один одного та прийняти, герої опиняються на порозі чергових змін. Несподівано для всіх з Італії повертається мати сімейства епатажна емігрантка Тамара. Колишня дружина Нік-Ніка вносить у життя сім'ї нові корективи.

Крім того, у новому сезоні кардинальні зміни на особистому фронті очікують на Олену. Вона зустрічає нового чоловіка на ім'я Олег. Наречений виявляється гідним, сміливим та чесним, хоч і підготував жінці чергові випробування.

9
3
+612
статус:
2 сезон, 23 серія
рік:
2019
країна:
Україна
тривалість:
26 хв
канал:
вік:

Дивитися онлайн серіал Юрчишини всі серії підряд безкоштовно в хорошій якості

  • Перегляд онлайн
  • Трейлер

Дата виходу серій

На жаль, до цього серіалу немає розкладу.

Новини серіалу

Всі новини
0 відгуків
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Серіали » Юрчишини