Дільничний з ДВРЗ

2020 — ...
Опис

Сергій Бондар – дуже чесний, справедливий поліцейський. І головний герой готовий на все, щоб подолати злочинність у кримінальному районі Києва. Йдеться про ДВРЗ – це близько від Дарницького вагоноремонтного заводу. Там панує особлива атмосфера — власні закони, дивні правила та небачена злочинність. Можливо, здавалося б сутичка з місцевими авторитетами нерівна. Але розібратися з ними – справа принципу.
До речі, до цього часу в Україні не знімали серіалів, які були б присвячені житловому масиву. Більше того, з елементами екшену. Тому творці обіцяють — комедія вийшла не лише неповторною, а й дуже веселою. У ній не висміюють представників цієї професії, а навпаки — показують, як вони успішно виконують свою роботу… але не без комічних випадків.
До того ж, головну роль відіграв досвідчений, професійний актор — В'ячеслав Довженко. Цікаво, що він дуже вжився в амплуа – всі трюки робив самостійно, а сценарій моментами адаптували спеціально до нього.
Загалом, на глядачів чекають невгамовні історії та пригоди. Включайте іронічний детектив і ознайомтеся з важливим зберігачем закону.

33
3
+3036
статус:
2 сезон, 1 серія
рік:
2020
країна:
Україна
тривалість:
44 хв
канал:
вік:

Дивитися онлайн серіал Дільничний з ДВРЗ всі серії підряд безкоштовно в хорошій якості

  • Перегляд онлайн
  • Трейлер

Дата виходу серій

На жаль, до цього серіалу немає розкладу.

Новини серіалу

Всі новини
0 відгуків
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Серіали » Дільничний з ДВРЗ