Лого https://uaserial.net

«Темрява» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
1 947

Коли відбудеться дата виходу 3 сезону серіалу «Темрява»

На Netflix вийшов 2 сезон німецького серіалу «Темрява» цілком, а це значить, що віддані фанати вже встигли його побачити і мріють про продовження. Так що ми зібрали все, що на даний момент відомо про 3 сезоні серіалу, щоб поділитися з вами найактуальнішою і перевіреною інформацією!

Про що серіал

Після 1 сезону прозваний «другими "Дуже дивними справами"» через відносної подібності в тематиці і головних героїв з хітом Netflix, «Темрява» розповідає історію мирного містечка в німецькій провінції, який зберігає безліч таємниць. Всі вони починають проявлятися після безслідною пропажі 2 дітей, коли починає розвиватися складна головоломка сюжету.

Дата виходу 3 сезону
На жаль, поки що Netflix не поширюється з приводу продовження серіалу. Хороші новини полягають в тому, що для стрімінгового сервісу це абсолютно нормально і причин для занепокоєнь немає. В наші дні отримують продовження навіть серіали, засновані на книгах без продовження, тому будь-яке успішне шоу має високі шанси.

Крім того, зараз Netflix, як і інші гіганти в сфері розваг, намагається посилити свій вплив в інших країнах і виробляє контент виключно для Індії, Китаю, Європи, а також викуповує місцеві медіапродукти. Саме так «Темрява» з Німеччини потрапила на екрани всього світу, отримавши популярність на батьківщині. Даний факт тільки підвищує ймовірність появи 3 сезону в порівнянні з іншими серіалами Netflix.

Якщо серіал продовжать на 3 сезон, то приблизною датою виходу можна назвати літо 2020 року, через рік після 2 сезони.

А ви хотіли б, щоб серіал був продовжений? Поділіться враженнями від 2 сезони в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Темрява» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці