Лого https://uaserial.net

Автор «Вікінгів» зніме сиквел скандинавської драми для Netflix

0
686

Сюжет розповість про відомих вікінгів

Автор серіалу «Вікінги» від каналу History Майкл Херст зніме для Netflix багатосерійний сиквел своєї історичної драми. Проект отримав назву «Вікінги: Вальхалла». Сервіс відразу замовив виробництво 24 епізодів, але поки невідомо, увійдуть вони в один сезон або їх розіб'ють на дві частини.

Події продовження відбуватимуться через 100 років після «Вікінгів». У серіалі покажуть прикрашені художньою вигадкою пригоди найвідоміших вікінгів в історії - Лейфа Ерікссона, Фрейдіс Еріксдоттір, Гаральда Суворого і нормандського короля Вільгельма Завойовника. Це історія про чоловіків і жінок, які боролися за виживання і проклали нові шляхи для свого народу, тим самим назавжди змінивши долю Європи.

Шоураннер і автором сценарію став Джеб Стюарт ( «Міцний горішок»). Багато з тих, хто працював над виробництвом серіалу для History, візьмуться за проект для Netflix.

Прем'єра шостого і фінального сезону «Вікінгів» відбудеться 5 грудня. У сезоні з'явиться Віщий Олег у виконанні російського актора Данила Козловського. Дата прем'єри сиквела поки не називається.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Автор «Вікінгів» зніме сиквел скандинавської драми для Netflix