Лого https://uaserial.net

«Світ дикого заходу» 3 сезон дата виходу

0
2 092

Чим закінчився 2 сезон серіалу HBO «Світ дикого заходу» і коли відбудеться дата виходу 3 сезону

Фінальний 10 епізод сезону знову показав «Світ дикого заходу» як один з найбільш захоплюючих і перспективних серіалів цього року. Особливо глядачів зацікавила сцена після титрів і її значення. Ми навіть написали про це окремий розбір і настійно рекомендуємо ознайомитися всіх бажаючих.

Все, що на даний момент відомо про 3 сезоні, ви дізнаєтеся, прочитавши нашу детальну статтю!

Пояснення кінцівки 2 сезону

Ми вже вивчили сцену після титрів, однак це далеко не єдина загадка довгоочікуваної розв'язки всього сезону.

Варто згадати, що серіал незмінно вражає своєю прогресивністю та складністю. Схоже, Джонатан Нолан прагне перевершити фільми, в яких співпрацював з братом, наприклад, «Пам'ятай», «Престиж» і «Інтерстеллар».

Фінал не став завершальною деталлю пазла, що збирається протягом усіх епізодів, як це сталося в минулому сезоні.
Критики знайшли багато відсилань до Біблії як в сюжеті, так і в деталях. Подібно до Мойсея, Мейв веде хостів в Землю Обітовану, тоді як вершниця Апокаліпсису на білому коні Клементина несе смерть і руйнування. В результаті Мейв гине з щасливою посмішкою на вустах, і ми знаємо, що це не остаточна смерть героїні. Форд і Арнольд вірили, що їх творіння зможуть піднесеться над людьми, ставши чимось більшим, чистіше і правильніше людства. Якщо хтось і наблизився до їх баченню майбутнього, то це Мейв.

Основною темою серії «Пасажир» стала відсутність свободи волі. «Горнило» з'ясувало, що свідомість людини надзвичайно передбачувано, крім того, його легко скопіювати і запрограмувати по-своєму.

Долорес відкидає ідею місцевого Сан-Джуніпер, розуміючи, що ідеальне життя хостів всередині Делоса буде лише самообманом. При цьому вона вирішує знищити всіх хостів, які спокусилися на життя в синтетичному раю. Бернард намагається її зупинити і робить фатальний крок.

Тепер Бернард не знає, як йому бути. Спочатку він хотів захистити людство і допомогти хостам, але тепер йому доводиться вибирати сторону. Свідомість Бернарда створює проекцію, примари Форда - як відомо, присутність Ентоні Хопкінса в кадрі покращує серію, серіал, весь світ. Правда, сам механізм його появи незрозумілий, адже Бернард не людина. Можливо, це було зроблено лише заради повернення Хопкінса. Так чи інакше, Бернард воскрешає Долорес в тілі ... Шарлотти Хейл! Несподіваний поворот створює безліч можливостей для Долорес. Вона залишає парк з метою помститися Бернарду і відтворити своїх побратимів. Долорес вдається з нуля відновити Арнольда в старому будинку Арнольда і сконструювати репліку, схожу на своє колишнє тіло.

Схоже, що в 3 сезоні ми побачимо вкрай мало парку розваг і куди більше реального світу. Роботи нарешті вирвалися на свободу, і тепер ніщо не зможе перешкодити Долорес домогтися свого.

Дата виходу 3 сезону

Канал HBO офіційно подовжив серіал ще до прем'єри 2 сезону!

Проте точних дат повернення на екрани поки не названо. Шоураннер прагнуть до максимальної якості та опрацювання всіх ідей до ідеалу, тому не варто очікувати прем'єри раніше літа 2019 року. А якщо швидкість зйомок залишиться колишньою, серіал може затриматися до осені наступного року. Ми оновимо новина, як тільки дізнаємося підтверджену дату!

Поділіться своїми думками про оглушливому фіналі в коментарях нижче, і не забудьте залишити відгук на улюблений серіал!

Оновлене 14 квітня

Стало відомо, що 3 сезон не з'явиться на екранах раніше 2020 року. Це може бути пов'язано як з виробничими витратами, так і з найгучнішою прем'єрою фіналу «Ігри престолів», яка в будь-якому випадку забезпечить HBO успішне літо без необхідності поспішати з «Світ дикого заходу». Ми продовжимо тримати вас в курсі надходять новин!

Оновлене 20 травня

HBO випустив перший тизер-трейлер 3 сезону «Миру дикого заходу», в якому нам показали нового персонажа у виконанні Аарона Пола і те, що схоже, Долорес все-таки вибралася в реальний світ. Крім того, HBO підтвердили, що продовження популярного серіалу вийде тільки в 2020 році, але точної дати не назвали.

Оновлене 8 вересня

Стало відомо, що 3 сезон «Світу дикого заходу» буде складатися з 8 серій.

Оновлене 13 січня

HBO випустив новий тизер 3 сезону «Миру дикого заходу» і анонсував точну дату виходу. Прем'єра відбудеться 15 березня цього року.

Автори серіалу згадують в ролику кілька історичних подій, які відбулися в 2019 році: початок широкомасштабних протестів в Гонконзі і оголошення імпічменту 45-му президенту США Дональда Трампа. Потім в тізері показали події, які можуть статися в майбутньому. Наприклад, вбивство обраного президента США в Вересень 2024-го, початок громадянської війни в Росії в Лютий 2037-го, серія екологічних катастроф. Все це, за задумом авторів, призводить до якомусь критичному події, яке відбувається в 2058 році в невідомому місці.

Тема третього сезону серіалу - «Новий світ». Режисер Джонатан Нолан говорив на Comic-Con в липні 2019 року, що третій сезон натхненний фільмом Рідлі Скотта «Той, що біжить по лезу». За словами Нолана, автори серіалу намагалися показати антиутопію, якої ще не було.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Світ дикого заходу» 3 сезон дата виходу