Лого https://uaserial.net

«Чорне дзеркало» випустить міні-серіал на YouTube «Чорне дзеркальце»

0
1 128

YouTube створив міні-антологію за серіалом «Чорне дзеркало» напередодні нового 5 сезону

На честь виходу 5 сезону серіалу «Чорне дзеркало» від Netflix творці анонсували його міні-версію на YouTube.

«Чорне дзеркальце» (або «Маленьке чорне дзеркало») відмінно підходить для популярної Тб, адже YouTube, так само, як і стрімінговий сервіс, пропонує велику свободу від цензури, ніж телебачення.

У міні-серіалі буде всього 3 короткометражних епізоду, причому їх кількість співпадає з числом серій в 5 сезоні, так що вони можуть бути пов'язані між собою, наприклад, доповнювати події основного серіалу. Головні ролі виконали знаменитості латиноамериканського YouTube.

Нагадаємо, що в 5 сезоні знялися скандальна співачка і колишня Ханна Монтана Майлі Сайрус, зірки «Месників» Ентоні Макі і Пом Клементьефф, і лиходій «Аквамена» Яхья Абдул-Матін II, а також багато інших.

«Чорне дзеркальце» з'явиться в Мережі вже 5 червня на каналі Netflix América Latina, як і всі серії 5 сезону. Це не перший випадок, коли міжнародною славою серіалу-антології вирішили скористатися на YouTube, хоч і перший офіційний спін-офф в колаборації з іншим сервісом. Існують польська версія, «Міні чорне дзеркало» і навіть російська пародія.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Чорне дзеркало» випустить міні-серіал на YouTube «Чорне дзеркальце»