Лого https://uaserial.net

«Чорне дзеркало» 6 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
1 363

Коли відбудеться дата виходу 6 сезону серіалу «Чорне дзеркало»

«Чорне дзеркало» знову відображає вади сучасного суспільства в новому 5 сезоні! Зрозуміло, 3 серій, навіть більше схожих на фільми, ніколи не буває достатньо, тому глядачі вже чекають новин про продовження. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 6 сезоні, щоб поділитися з вами самої перевіреної і своєчасною інформацією!

Чи буде 6 сезон у «Чорного дзеркала»?

На сьогоднішній день ніяких підтверджень (або спростувань) щодо продовження на наступний сезон не надходило. Втім, це звичайна політика для Netflix, який інколи оголошує про свої прем'єрах за місяць до прем'єри.

Причин для хвилювання у фанатів немає. «Чорне дзеркало» залишається одним з найуспішніших і при цьому визнаних критиками серіалів стрімінгового сервісу, і зовнішніх причин, які могли б вплинути на рішення стрімінгового сервісу, теж ніхто не знає. На користь продовження говорить навіть той факт, що саме серіал «Чорне дзеркало» став першопрохідцем серед інтерактивного контенту Netflix з гучним епізодом «Брандашмиг», на який було витрачено безліч сил і засобів, включаючи розробку спеціальних програм.

Якщо серіал і буде коли-небудь закритий, то швидше за на вимогу його творця Чарлі Брукера, абсолютно добровільно. Все хороше рано чи пізно закінчується, але ми впевнені, що поки 5 сезонів - це далеко не межа.

Дата виходу 6 сезону

У разі анонсування 6 сезону можна припустити, що він вийде не раніше середини 2020 року. Ми продовжимо стежити за новинами і обов'язково відновимо інформацію, коли стане відомо більше!

А вам сподобався 6 сезон? Чи помітили ви відсилання на популярний епізод «Сан-Джуніпер»? Обов'язково залишайте свої враження у відгуках і коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Чорне дзеркало» 6 сезон: дата виходу і перші подробиці