Лого https://uaserial.net

«Американська історія жахів: 1984» 9 сезон дата виходу і назву

0
1 504

Постапокалипсис: коли відбудеться дата виходу 9 сезону серіалу «Американська історія жахів»

Оглушливий фінал 8 сезону увірвався на екрани подібно атомного вибуху, змусивши шанувальників з ще більшим нетерпінням чекати продовження. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 9 сезоні серіалу «Американська історія жахів», і поспішаємо поділитися з вами!

Про що буде сюжет

Спочатку здається чистим божевіллям продовжувати серіал після сезону під назвою «Апокаліпсис»! Однак в цьому вся принадність АІУ - серіал є антологією, в якій кожен новий сезон розповідає про абсолютно нових героїв і події, ніяк не пов'язаних з попередніми (за винятком нинішнього 8 сезону, кросовера 1 і 3 сезонів про «Будинку-вбивці» і «шабаш »). Незважаючи на фанатські теорії про взаємозв'язок всіх сезонів між собою, нам швидше слід дивуватися, чому кожен сезон не завершується великим вибухом, ядерною зимою або тотальним винищенням, адже це було б цілком у дусі кошмарного шоу!

Про що ж розповість глядачам наступний сезон? Поки що це є таємницею. Зазвичай тему сезону анонсують влітку, перед осінньої прем'єрою. Залишайтеся з нами, і ми обов'язково відновимо інформацію при її надходженні!

Дата виходу 9 сезону

Серіал заочно був продовжений відразу на 2 сезони - до 10-го включно! Це означає, що нас чекають ще як мінімум 2 роки нестримного страху і веселощів від Райана Мерфі і Бреда Фалчука. Для каналу FX, який транслює всі сезони, «Американська історія жахів» стане найтривалішим драматичним серіалом в історії.

Дата виходу 9 сезону поки не оголошена точно, проте можна бути впевненими, що прем'єра відбудеться восени 2019 року. Перші 5 сезонів виходили в жовтні, останні 3 - на початку вересня. Припустимо, що дата виходу - 9 або 18 вересня. Ми уточнимо відомості, як тільки їх оголосять офіційно!

Оновлене 10 квітня

9 сезон «Американської історії жахів» офіційно отримав підзаголовок «1984». Новий сезон вийде восени. Райан Мерфі також поділився першим тизером.

View this post on Instagram

AHS SEASON 9 is called...

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

Оновлене 25 червня

Серіал повернеться на екрани 19 вересня! Зйомки 9 сезону вже почалися. Про це олімпійський чемпіон Гус Кенворті, відомий спортсмен, який стане зіркою нового сезону, розповів в своєму Інстаграм:

Оновлене 14 липня

Творці серіалу випустили незвичайний тизер з персонажами. Швидше за все, це просто уявлення їх зовнішнього вигляду, що не містить спойлерів про сюжет, але вже можна сказати, що герої якийсь час будуть одягнені в спортивні костюми. Найважливіше, що ми дізналися з відео, це основний акторський склад, в якому повернулися Емма Робертс, Гус Кенворті, Біллі Лурд і Коді Ферн! Обов'язково ознайомтеся з їх новими образами:

Оновлене 31 липня

Вийшов перший повноцінний тизер майбутнього сезону, який відсилає до класичних фільмів жахів.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Американська історія жахів: 1984» 9 сезон дата виходу і назву