Лого https://uaserial.net

«Болотна тварина»: DC Universe закрив серіал після 1 серії!

0
1 392

Дата виходу 2 сезону серіалу «Болотна тварина» не відбудуться

Таких гучних провалів всесвіт DC ще не знала. «Болотна тварина» виявилася проектом, в який не вірить навіть створив його DC Universe.

Шоу не може тривати

Новини з'явилися після виходу всього лише 1 серії 1 сезону. Схоже, що Болотній тварі доведеться повернутися в своє болото.

Шанувальники коміксів сподівалися, що запуск нового, власного стрімінгового сервісу зробить DC великим знову. Однак поки важко робити якісь висновки. З одного боку, у нас є успішні «Титани», а з іншого, «Болотна тварина», яку навіть не дали розправити зябра.

Причини закриття

З чуток, продюсерам не сподобалося взагалі нічого в своїй же новинці, і саме це стоїть за настільки швидким рішенням. Ні концепція, ні витрати на виробництво, ні навіть реалізація не змогли розтопити крокодилячі сльози. Але поки ця інформація залишається непідтвердженою.

Закриття стало логічним продовженням припинення, коли знімальній команді несподівано повідомили, що 1 сезон отримає всього лише 10 замість запланованих 13 епізодів, і сценаристам довелося в поспіху переписувати фінал.

«Болотна тварина» продовжить виходити на екрани до серпня. Наступна 2 серія з'явиться 7 червня. Залишайтеся з нами, і ми продовжимо тримати вас в курсі розвитку подій!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Болотна тварина»: DC Universe закрив серіал після 1 серії!