Лого https://uaserial.net

DC Universe прокоментував чутки про проблеми сервісу через закриття «Болотної тварі»

0
687

Наскільки фіаско серіалу «Болотна тварина» і його скасування вплинуть на майбутнє DC Universe?

Не встигнувши початися, серіал DC Universe «Болотна тварина» був закритий після показу пілотної серії. І, хоча 1 сезон продовжать випускати аж до серпня, фанати вже запустили акцію на підтримку улюбленого серіалу, так несправедливо скасованого.

Більш того, багато шанувальників вважають, що настільки поспішне і незвичайне рішення може бути ознакою великого провалу. Адже стрімінговий сервіс DC Universe був запущений зовсім недавно і не встиг закріпитися на ринку. З'явилися чутки, які віщують його закриття.

У зв'язку з цим сервіс випустив офіційну відповідь, розглянувши всі припущення і домисли через модератора їх форуму Watchtower під ніком Applejack:

Привіт, друзі!

Мільйон подяк за ваше терпіння. Розумію, це був непростий час для вас як для фанатів, і тому постараюся дати відповіді на всі ваші запитання.

Але спочатку кілька оголошень.

Повний 10-серійний сезон «Болотної тварі» продовжить виходити щотижня. Планів на 2 сезон поки немає.
Ми розуміємо, що ви здивовані і питаєте, в чому ж причина, але в даний час не можемо дати відповідь.

А тепер хороші новини: DC Universe продовжить створювати нові шоу, нові історії, нові сезони з більшою доступністю і на великих платформах. У нас є чимало цікавих розробок для наступних серіалів, і ми з нетерпінням чекаємо, коли зможемо поділитися ними вже в найближчі місяці.

Ось і вся інформація, якою я хотів поділитися. Тепер пропоную повернутися до обговорення і видалити помилкові чутки і спекуляції. Це рішення не означає, що постраждає DC Universe або будь-який інший оригінальний серіал сервісу.

Не соромтеся задавати питання в коментарях, і я відповім на них у міру можливостей.

Як ми бачимо, поки DC Universe міцно стоїть на ногах і продовжує працювати над новим контентом. Незважаючи на те, що серіал «Титани» був прийнятий спірно, він став успішний серед фанатів і виробництво 2 сезону вже почалося, а «Фатальний патруль» заробив гарні критичні оцінки, та й «Болотна тварина» на даний момент отримує відмінні відгуки.

По всій видимості, за закриттям серіалу стоять швидше фінансові труднощі, ніж низькі рейтинги, хоча раніше і говорилося про «невдоволенням концепцією».

Зовсім скоро нас очікує прем'єра 1 сезону «Старгерл». Залишається сподіватися, супергероїню чи не спіткає та ж доля, що і її моторошного попередника, чия наступна 3 серія вийде 14 червня.

А що думаєте ви? Невже DC Universe блефує, або навпаки, галас навколо скасування серіалу пішла сервісу тільки на користь? Обов'язково обговоріть цю дилему в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » DC Universe прокоментував чутки про проблеми сервісу через закриття «Болотної тварі»