Лого https://uaserial.net

Всесвіт «Зоряного шляху» збираються розвивати ще 10 років

0
703

Серіали, швидше за все, будуть орієнтовані на дітей

Шоураннер серіалів по всесвіту «Зоряного шляху» Алекс Куртцман поділився планами її розвитку на найближчі 10 років. У подкасті Crew Call порталу Deadline він розповів, що потенційною аудиторією майбутніх проектів будуть діти.

За словами Куртцман, на зустрічі з представниками каналу CBS він нагадав їм, що виселення «Зоряного шляху» недостатньо використовується. «Я розповів їм свій план розвитку" Зоряного шляху "на найближчі 5-10 років, частково він заснований на тому, що франчайзу потрібен час. Не чекайте, що ми випустимо перший серіал і відразу одержимо 100 млн нових фанатів. Цього не станеться, тому що "Зоряний шлях" живе занадто довго. Але у нас є нові покоління, і «Зоряний шлях» легко знаходить глядачів серед тих, кому 9-12 років. Вважаю гігантським упущенням відсутність спроб звернутися до тих, хто молодше, особливо якщо намагаєшся вплинути на серця і уми з дійсно позитивними посланнями про те, ким ми можемо стати як вид і яке наше майбутнє. Так чому не почати з юної аудиторії? Якщо ти дійсно хочеш, щоб «Зоряний шлях» достукався до людей, потрібно починати з дітей. Але у нас вже є засновані на підрахунках докази того, що фанбаза росте і стає молодшою, при цьому ми не втрачаємо своїх нинішніх фанатів».

У минулому році CBS підписала з Куртцманом контракт, за яким передбачено створення нових телешоу, серіалів і мультфільмів. Зараз, крім «Зоряного шляху: Діскавері» готуються до запуску серіали «Зоряний шлях: Пікар», спін-офф про Пилипа Джорджіу і мультсеріал «Зоряний шлях: Нижня палуба» від сценариста «Ріка і Морті». Шанувальники серіалів написали петицію з вимогою зняти окремий серіал про капітана «Ентерпрайза» Крістофера Пайка і його команду.

Оригінальний серіал йшов на телебаченні в період з 1966 по 1969 роки. У центрі сюжету - команда космічного корабля «Ентерпрайз», борознить простори Всесвіту і досліджує нові цивілізації і світи.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Всесвіт «Зоряного шляху» збираються розвивати ще 10 років