Лого https://uaserial.net

Патрік Стюарт відроджує «Зоряний шлях: Наступне покоління»

0
951

Жан-Люк Пікард знову буде борознити космічний простір через 25 років з завершення оригінального серіалу

У 2018 році стало відомо, що серіал «Зоряний шлях: Наступне покоління», другий у всесвіті «Зоряного шляху», може обзавестися ремейком. Однак тепер ми знаємо абсолютно точно, що це буде продовження, яке всі чекали цілих 25 років!

Як виявилося, ініціатором цієї ідеї став сам Патрік Стюарт, який зіграв головну роль в серіалі 1980 - 1990-х рр. Він же виступив одним з виконавчих продюсерів. Як актор розповів на популярному чат-шоу, йому вкрай хвилююче брати участь в якості «управлінця», причому вперше, але він уже побував на процедурі кастингу і багатьох інших цікавих виробничих моментах.

Ми сподіваємося на більш ніж 1 сезон. І тепер це буде єдина історія, сценаристи пишуть один 10-годинний фільм. Це дуже цікаво, адже раніше серіал був безліч різних історій. Але тепер вона буде одна, від початку і до кінця.

На даний момент канал CBS транслює продовження - «Зоряний шлях: Діскавері», події якого відбуваються за 10 років до початку подорожей капітана Кірка і його «Ентерпрайза». Не пропустіть: 7 серія 2 сезону вийде 1 березня.До акторського складу продовження «Зоряного шляху» приєдналися Сантьяго Кабрера ( «Велика маленька брехня») і Мішель Херд ( «Шибайголова»).

Кабрера зіграє персонажа на ім'я Лоуренс - найнятий Пікаром пілот космічного корабля і майстерний злодій, без мук совісті. Херд дісталася роль Алани - колишнього офіцера розвідки, блискучого аналітика з винятковою пам'яттю і пристрастю до наркотиків і алкоголю.

Перші два епізоди срежисує Ханель Калпеппер ( «Зоряний шлях: Діскавері»).

До акторського складу серіалу приєдналися Елісон Пілл ( «Служба новин»), Гаррі Тредевей ( «Страшні казки») і Іза Бріонес ( «Американська історія злочинів: Вбивство Джанні Версаче»). Кого саме зіграють актори поки не розкрили.

Оновлене 16 травня

Серіал про Жан-Люку Пікар отримав назву - «Зоряний шлях: Пікар». Нагадаємо, шоу не буде ребут «Наступного покоління», а розповість нові історії з життя капітана Пікара.

Оновлено 24 травня

CBS випустив перший тизер-трейлер серіалу «Зоряний шлях: Пікар». Дата виходу поки не називається.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Патрік Стюарт відроджує «Зоряний шлях: Наступне покоління»