Лого https://uaserial.net

Зірки серіалу «Пуститися берега» натякнули на возз'єднання своїх персонажів

0
1 141

На возз'єднання Джессі і Уолтера натякають фотографії двох ослів

Брайан Кренстон та Аарон Пол, які зіграли головні ролі в серіалі AMC «Пуститися берега / Breaking Bad», одночасно поділилися в Twitter однаковою фотографією двох ослів. Під обома картинками короткий підпис: «Скоро». Цей твіт ретвітнул і продюсер серіалу Пітер Гулд, написавши: «Чекаю з нетерпінням».

Шанувальники серіалу відразу почали будувати припущення, що означає фотографія з тваринами. Згідно з однією версією, актори таким чином натякають на майбутнє возз'єднання. Адже на англійській мові осла можна назвати mule, що на сленгу означає «наркокур'єр».

Зараз в розробці знаходиться продовження «Пуститися берега» c героєм Аарона Пола - Джессі. Раніше з'являлися чутки, що Уолтер (персонаж Кренстона), який загинув у фінальному епізоді телесеріалу, повернеться у флешбеках.

Ще один варіант їх появи - серіал-приквел «Краще телефонуйте Солу», п'ятий сезон якого очікується в 2020 році. У 2018 році автор двох проектів Вінс Гілліган зізнався, що Джессі і Уолтер ще можуть з'явитися в одному з майбутніх сезонів.

А що думаєте ви? Хотіли б знову побачити Джессі і Уолтера разом в серіалі?

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірки серіалу «Пуститися берега» натякнули на возз'єднання своїх персонажів