Лого https://uaserial.net

Аарон Пол розповів, чи продовжать серіал «Пуститися берега» після фільму

0
1 274

Серіал «Пуститися берега» не отримає продовження після виходу повнометражного фільму

«Пуститися берега» не повернеться на екрани, незважаючи на прем'єру повнометражного фільму!

Екранний Джессі Пінкман стверджує, що прихильникам не варто сподіватися на новий сезон серіалу. Навіть після виходу «Ель Каміно: У всі тяжкі. Фільм »на Netflix, який розпочинається відразу після фіналу оригінального шоу після 5 сезону в 2013 році.

Аарон Пол вважає, що історія Хайзенберга повністю завершена, і фільм лише дозволить дізнатися більше про долю Джессі після події, не більше того. Він також не здивований, що фільм вийде на Netflix, так як, за його словами, після публікації перших 3 сезонів на стрімінговом сервісі його життя круто змінилася.

Актор не був сильно зацікавлений в зйомках продовження, так як вважав розпливчастий фінал серіалу достатнім для всіх, хто довіряє шоураннер Винсу Гіллігану і його баченню серіалу.

Мене майже кожен день питають, що трапилося з Джессі, і я завжди чесно відповідаю, що не знаю. Мабуть, він у бігах і ховається. Його відбитки були всюди в тій сцені вбивства. Але мені подобалося фантазувати, що він просто живе десь в лісі, можливо, знову робить вироби з дерева, працює руками.

Фільм за серіалом «Пуститися берега» виходить 11 жовтня. Ми нарешті дізнаємося, чи загинув або вижив Уолтер Уайт насправді!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Аарон Пол розповів, чи продовжать серіал «Пуститися берега» після фільму