Лого https://uaserial.net

«13 причин чому» 3 сезон дата виходу і подробиці

0
1 104

Чим завершився 2 сезон і коли відбудеться дата виходу 3 сезону гучного підліткового серіалу Netflix «13 причин чому»

Прем'єра довгоочікуваного 2 сезону «13 причин чому» на Netflix буквально підірвала Інтернет! Є інформація, що на даний момент серіал став найбільш обговорюваною в Мережі темою 2018 року, і показники зростають щосекунди. Звичайно, така слава не обходиться даром.

З'явилася величезна кількість спекуляцій, фейковий новин та інших даних про 3 сезоні, і ми поспішаємо розвіяти ваші сумніви стовідсотково перевіреними новинами. Все, що на сьогоднішній день відомо про продовження «13 причин чому» і кінцівці нинішнього сезону, читайте в цій статті!

Пояснення фіналу 2 сезону

В останній серії творці подарували нам потрібну частку катарсису і нетерплячого очікування розв'язки потужного кліфгенгер. У списку божевільних теорій про серіал ми вже згадували про можливу долю Клея і Тоні на початку наступного сезону. Але що саме сталося в 13 епізоді?

Клей прощається з Ханною на пам'ятній церковній службі і організовує обід в її улюбленому кафе. Більше «привид» Ханни НЕ буде його турбувати. Мама Ханни оголошує, що переїжджає в Нью-Йорк, куди завжди хотіла поїхати дочка. Батьки Клея вирішують усиновити Джастіна, щоб його не посадили до в'язниці знову. Джастін погоджується, при цьому зберігаючи свої секрети і не позбувшись від наркозалежності. Брайс вирішує триматися в стороні до моменту переведення в приватну школу.

Всі знаходяться в передчутті Весняного балу. Клей дістає хлопцеві Тоні пропуск, Кортні приходить зі своєю дівчиною. Алекс запрошує Джесіку, вони танцюють і цілуються. Пізніше на вечорі Джесс знаходить Джастіна, який сховався від усіх у роздягальні. Вона намагається його втішити, але не може встояти перед почуттями і вони займаються сексом.

Фотограф Тайлер повернувся з виправної програми і був твердо має намір почати життя з чистого аркуша, не тая злість і контролюючи гнів. Але підспівувала Брайса, який залякував героїв протягом усіх 13 серій і намагався збити Клея на машині, вирішив «покарати» хлопця за зіпсоване спортивне поле. Жахлива сцена побиття та насильства потрясла всіх глядачів до єдиного, деякі навіть назвали її більш жорстокою, ніж згвалтування або самогубство Ханни. В результаті Тайлер розуміє, що шукати захисту не у кого, і не хоче засмучувати рідних. Він дістає захований арсенал зброї і направляється на Весняний бал, щоб покарати всю школу разом. Тут порушена серйозна для Америки проблема Шутінг, тобто стрільби в школах.

Однак Клей вирішує допомогти Тайлеру. Адже якщо поліція побачить хлопця, з голови до ніг обчіпляного пістолетами і рушницями, йому не жити. А якщо школяр залишиться цілий після перестрілки, його запроторять за ґрати - і все з вини хуліганів, уникає відповідальності. Тому Клей переконує одного не стріляти. Тоні відвіз Тайлера подалі від школи, а Клей та інші хлопці залишаються на сходах зі зброєю в руках, чуючи наближається виття сирен.

Як вирішиться ця ситуація? Чи зможуть друзі захистити Тайлера? Чи не попадеться чи Тоні, перебуваючи на випробувальному терміні? Чи встигне Клей заховати докази, включаючи автомобіль Тайлера? На ці та інші питання має відповісти наступний сезон.

Дата виходу 3 сезону

Всупереч численним чуткам, поки ніякої офіційної інформації про те, що продовження взагалі відбудеться, не надходило. Зірка серіалу Кетрін Ленгфорд розповіла в інтерв'ю The Hollywood Reporter, що не володіє подібними відомостями, але буде дуже рада повернутися в прославив її роллю Ханни серіал. До слова, дівчина додала, що в історії Ханни поставлено крапку, і її поява в майбутньому під великим питанням.

Таким чином, даних про продовження «13 причин чому» немає. Однак кліфгенгер в фіналі дозволяє думати, що у шоураннер є бажання і можливості не припиняти роботу над шоу. Але, як свідчить мудрість предків, «людина припускає, а Netflix має». Все буде залежати тільки від стрімінгового сервісу і його інвестицій.

Імовірність продовження вкрай висока, адже серіал побив усі рекорди і двічі став вкрай успішний. У шанувальників немає причин для занепокоєнь, просто потрібно почекати підтвердження.

Якщо підліткова драма отримає «зелене світло», дата виходу може бути призначена на квітень-травень 2019 року. Ми будемо тримати вас в курсі надходять новин!

А чого ви чекаєте від 3 сезону улюбленого шоу? Обов'язково поділіться своїми теоріями в коментарях, і ми обговоримо їх разом!

Оновлене 6 червня

Серіал отримав офіційне продовження на 3 сезон! Зйомки 13 нових епізодів почнуться в цьому році, а прем'єра відбудеться в 2019 році. З цього приводу канал Netflix на YouTube випустив анонсує ролик, який ви можете побачити вище.

Оновлене 26 жовтня

З'явилися перші подробиці про третьому сезоні популярного серіалу. За інформацією SFGate, зйомки 3 сезону «13 причин чому» почалися 12 серпня і триватимуть до 6 лютого 2019 року. Але робота над шоу може бути перервана через психологічного стану співачки Селени Гомес, яка працює над саундтреком до серіалу і є виконавчим продюсером шоу.

За словами актриси Енн Вінтерс, що зіграла Хлою, головною темою 3 сезону може стати аборт. В інтерв'ю The Hollywood Reporter Вінтерс розповіла: «Вагітність повинна бути провідною темою. Я не знаю, чи зробить вона аборт або залишить дитину, це справа сценаристів. Думаю, що це дійсно потрібно обговорити ». Так чи інакше, до третього сезону є багато питань, на які потрібно відповісти.

Є також невелика ймовірність, що в новому сезоні ми не побачимо Зака ​​Демпсі. Актора Росса Батлера і співачку Кортні Лав звинуватили в змові і замаху на вбивство колишнього зятя Курта Кобейна. Правда, актор заперечує всі звинувачення.

Оновлене 10 липня

З чуток, 3 сезон вийде в жовтні цього року. Один з акторів другого плану Зак Прусак написав про це у своєму Твіттері, проте пізніше випустив спростування, пославшись на те, що це його улюблений місяць. Незважаючи на те, що інформація схожа на правду, необхідно враховувати, що офіційного підтвердження поки не було. Ми будемо тримати вас у курсі!

Оновлено 1 серпня

Останній місяць літа починається неймовірно, адже у нас з'явився не тільки повноцінний трейлер до 3 сезону, і але точна дата виходу! Серця всіх, у кого закінчуються канікули, будуть розбиті подвійно, адже новий сезон вийде вже 23 серпня. Трейлер неймовірно інтригує, розкриваючи шокуючу і несподівану інформацію про одного з героїв.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «13 причин чому» 3 сезон дата виходу і подробиці