Лого https://uaserial.net

«13 причин чому» офіційно закрили на Netflix після 4 сезону

0
854

Коли відбудеться дата виходу 4 сезони серіалу «13 причин чому»

Прем'єра продовження «13 причин чому» наближається, а тому з'являються все більш і більш цікаві новини! Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 4 сезоні і фіналі серіалу, щоб поділитися з вами самої перевіреної і актуальною інформацією.

Чи буде у серіалу продовження?

Бурхлива і суперечлива життя «13 причин чому» добігає кінця. Netflix офіційно завершує серіал.

На щастя для шанувальників, шоу продовжили на останній 4 сезон. Він уже запущений у виробництво. Повідомляється лише, що сюжет буде зосереджений на випускних іспитах головних персонажів.

Всі ці роки серіал постійно був під загрозою через спірний сюжету. Звинувачення у пропаганді суїциду з'являлися із завидною періодичністю з різних інстанцій. Зовсім недавно стрімінговому сервісу навіть довелося повністю видалити сцену самогубства героїні в 1 сезоні. Тепер йому точно нічого не загрожує, адже не можна поспіхом закрити те, що вже закрито.

Дата виходу 4 сезони

Поки рано говорити про це, але можна припустити, що заключний сезон випустять в 2020 або 2021 році. Ми обов'язково відновимо інформацію, коли стане відомо більше!

Нагадаємо, що 3 сезон вийде на екрани цілком 23 серпня. Шокуючий своєю неймовірною інтригою про центральну проблему сезону трейлер також доступний:

А ви раді фіналу або хотіли б побачити якомога більше серій «13 причин чому»? Пропонуємо обговорити хорошу і погану новини в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «13 причин чому» офіційно закрили на Netflix після 4 сезону