Лого https://uaserial.net

Новий сезон «Доктора Хто» буде страшним

0
688

12 сезон може стати одним з найстрашніших за всю історію серіалу

Попередній 11 сезон - і перший, в якому глядачі побачили жінку-Доктора у виконанні Джоді Уіттакер - вийшов досить похмурим і наповненим злободенними проблемами. Найбільше понервувати довелося за переглядом сьомої серії під назвою «Керблам!» І новорічного спецвипуску про повернення далеків. І все ж страшним одинадцятий сезон можна назвати з великою натяжкою.

Але скоро це зміниться. Наступний 12 сезон обіцяє полоскотати нерви навіть завзятим любителям хоррора. Уже відомо, що в серіал повернуться кіберлюді (прим. Ред. - цивілізація модифікованих і войовничих гуманоїдів), яких ми не бачили з тих пір, як Доктор Пітера Капальді переміг їх в 2017 році. Крім того, повідомляється, що одним з центральних персонажів на цей раз стане письменниця-фантастка Мері Шеллі, найбільш відома за романом про Франкенштейна.

Очевидно, ці дві події пов'язані між собою: за сюжетом Мері Шеллі запозичить ідею про лиходіїв, насильно створюють істот, зібраних з частин людського тіла, саме після зустрічі з кіберлюдьмі. А значить цілком ймовірно, що всі ці жорстокі сцени з'являться на екранах.

Варто відзначити, що в серіалі можуть фігурувати і реальні історичні події, які супроводжували написання роману «Франкенштейн, або Сучасний Прометей». Наприклад, відома хроніка 1816 року, відомого як «рік без літа» завдяки аномальної погоди, під час якого ексцентричний поет лорд Байрон разом з друзями (серед яких була і Мері Шеллі) замкнувся в похмурому особняку поблизу Женевського озера і запропонував своїм супутникам написати за оповіданням про надприродне. Поява твору традиційно пов'язують з даними обставинами.

Також в новому сезоні може бути розкрита тема можливого впливу кіберлюді на кліматичні зміни на Землі, які і привели до аномально холодного і дощового літа 1816-го.

Джерело, близьке до BBC, також повідомив британському виданню The Mirror:

Грядущий сезон буде значно страшніше, ніж всі минулі пригоди [Доктора Хто у виконанні] Джоді [Уіттакер]. Поза всяким сумнівом, він кине фанатів в жах.

Схоже, глядачі чекають серйозні зміни в сценарії, а акцент в пригоди Доктора Хто переміститься з розряду «цікавих» в «лякають».

Нагадаємо, що приблизна дата виходу продовження «Доктора Хто» намічена на 2020 рік.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Новий сезон «Доктора Хто» буде страшним