Лого https://uaserial.net

Прем'єра 12 сезону «Доктора Хто» стане «найбільшою» в історії серіалу

0
687

1 серія 12 сезону серіалу «Доктор Хто» буде нагадувати окремий фільм

«Доктор Хто» повертається на екрани на Новий рік з найбільшим епізодом за весь серіал. 1 епізод під назвою «Spyfall» буде всього лише 1 частиною 2-серійного спецвипуску. Про це повідомив шоураннер Кріс Чібнелл:

Думаю, що 1 серія є найбільшою і масштабних серед усього, що коли-небудь відбувалося з серіалом. Буде багато трюків, багато локацій, це екшн-бойовик. Але не можна упускати і персонажів, їх близькість і емоції. Неможливо робити все відразу 11 років поспіль.

Запрошеними зірками оголошені Стівен Фрай ( «Хоббіт») і Ленні Генрі ( «Фостер»). Повернуться і всі супутники Доктора з 11 сезону. За сюжетом, Доктор допомагатиме британським спецслужбам під час нападу інопланетян. Сценарій написав сам Чібнелл, срежисує Джеймі Магнус Стоун ( «На орбіті довго і щасливо»).

Чібнелл розповів, що у всього 12 сезону буде загальна сюжетна лінія, яка простягнеться через всі серії. Подробиці поки не розголошуються. Але раніше говорилося про те, що Доктор буде боротися проти забруднення планети, а також що сезон стане по-справжньому страшним.

А ви схвильовані майбутнім поверненням «Доктора Хто», або опис 1 серії здалося вам кілька тривожним? Раніше ми надавали повний огляд всього того, що могло бути не зовсім вдалим в 11 сезоні. Проте, сезон став дуже успішним, багато в чому завдяки Доктору Джоді Уіттакер, що стала першою жінкою в цій ролі.

Не пропустіть: 1 серія вийде 1 січня, 2 частина з'явиться вже 5 січня. Чи будуть їх показувати в кінотеатрах, як було з прем'єрою в минулому році? З огляду на новорічний час, шансів на це далеко не так багато, але ми продовжимо тримати вас в курсі новин.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Прем'єра 12 сезону «Доктора Хто» стане «найбільшою» в історії серіалу