Лого https://uaserial.net

Серіал «Сотня» закрили: 7 сезон стане останнім

0
1 581

Коли відбудеться дата виходу 7 сезон серіалу «Сотня»

6 сезон «Сотні» підходить до свого завершення, так що шанувальники хочуть дізнатися подальшу долю улюбленого серіалу. Тому ми зібрали все, що на даний момент відомо про продовження «Сотні», щоб поділитися з вами самої перевіреної і достовірної інформацією!

Чи буде у серіалу 7 сезон

Фанатам доведеться нелегко, адже вже є 2 новини про продовження «Сотні», і хоча одна позитивна, інша не порадує. Серіал продовжений на ще один рік офіційно. Але більш того, стало відомо, що він стане останнім для серіалу. Шоураннер Джейсон Ротенберг оголосив про це в своєму Твіттері. Завершення багаторічної історії тепер ближче, ніж будь-коли.

Можливо, 7 сезонів - ідеальна тривалість для серіалу, і так і було задумано творцями шоу? Схоже, що це не зовсім так. Керівник каналу The CW Марк Педовіц розповів Асоціації телевізійних критиків, що рішення було прийнято лише минулого тижня. Це означає, що 6 сезон не мали наміру зробити передостаннім спочатку. Тому для завершення всіх сюжетних ліній у Ротенберга і сценаристів буде лише один сезон. Подробиці поки невідомі.

Пару років назад Ротенберг поділився з пресою, що у нього є чітке бачення кінцівки, але статися вона може в будь-якому з сезонів:

У мене була думка про те, як я хотів би завершити шоу. Але вона варіативна, і таке могло б статися в кінці 3 сезону, 5 сезону або 8 сезону. Це вирішувати, насправді, не мені. Але я не думаю, що цей серіал з тих, в яких по 10 сезонів. Я так люблю цих персонажів і сюжет, так що для мене історія свіжа щороку. Щороку ми розповідаємо різні історії, щоб не нудьгувати. Я все ще кажу про фінал, хоч і не знаю, коли він відбудеться, але я впевнений, що одного разу розкрию вам все.

Дата виходу 7 сезону

З огляду на постійну сітку мовлення каналу, можна з упевненістю сказати, що 7 сезон очікується навесні 2020 року. Точної дати зараз немає, адже ще транслюється 6 сезон, але ми обов'язково відновимо інформацію, як тільки стане відомо більше!

А вам буде важко прощатися з серіалом? Напишіть все, що ви думаєте про це, в коментарях нижче, і не пропустіть фінал 6 сезону, який вийде 7 серпня!


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Серіал «Сотня» закрили: 7 сезон стане останнім