Лого https://uaserial.net

«Сотня» 7 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
1 011

Коли відбудеться дата виходу 7 сезону серіалу «Сотня»

6 сезон серіалу «Сотня» зовсім скоро виходить на екрани, а інформація про продовження вже з'явилися від каналу The CW. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 7 сезоні, щоб поділитися з вами найсвіжішими новинами!

Чи може серіал завершитися на 7 сезоні?

У мене була думка про те, як я хотів би завершити шоу. Але вона варіативна, і таке могло б статися в кінці 3 сезону, 5 сезону або 8 сезону. Це вирішувати, насправді, не мені. Але я не думаю, що цей серіал з тих, в яких по 10 сезонів. Я так люблю цих персонажів і сюжет, так що для мене історія свіжа щороку. Щороку ми розповідаємо різні історії, щоб не нудьгувати. Я все ще кажу про фінал, хоч і не знаю, коли він відбудеться, але я впевнений, що одного разу розкрию вам все.

Як думаєте, 7 сезон дійсно буде останнім? З огляду на, що інший популярний серіал каналу «Надприродне» теж завершується наступного року, це здається ризикованою ідеєю. Однак все новинки The CW 2018 року одержали по 2 сезону, так що у продюсерів є зміна нового покоління.

Дата виходу 7 сезону

Серіал «Сотня» офіційно продовжений на 7 сезон ще до виходу 6 сезону! «Сотня» став одним з 4 серіалів, наступний сезон яких анонсували сьогодні.

Ще в січні президент каналу Марк Педовіц повідомив журналістам, що у шоураннер є цікаві ідеї для наступного сезону. Мабуть, це стало початком сьогоднішньої новини. Однак раніше Педовіц говорив, що у серіалу може бути 6-річний або 7-річний план. Таким чином, 7 сезон теоретично може стати останньою.

Прем'єра 1 серії 6 сезону «Сотні» відбудеться 1 травня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Сотня» 7 сезон: дата виходу і перші подробиці