Лого https://uaserial.net

«Статеве виховання» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
6 266

Коли відбудеться дата виходу 3 сезону серіалу «Статеве виховання»

2 сезон популярного молодіжного серіалу «Статеве виховання» вже на екранах, так що ми зібрали все, що на даний момент відомо про продовження, щоб поділитися з вами тільки корисною і перевіреною інформацією про улюбленому шоу!

Про що серіал

«Статеве виховання» сучасно, з гумором і свіжо розповідає про життя підлітка Отіса (Аса Баттерфілд), скромного і непопулярного в школі, однак знає про секс все (правда, тільки в теорії) завдяки не страждає ніякими комплексами мамі-сексолога, яку зіграла Джилліан Андерсон. Щоб хоч якось налагодити соціальні взаємодії з однокласниками і допомогти вчителям, Отіс вирішує скористатися своєю єдиною «фішкою» і відкриває в школі щось на зразок гуртка зі статевого виховання. Сюди потрапляють найрізноманітніші тінеджери, як бунтарі, яким доводиться відвідувати заняття в якості відпрацювання, так і люди на кшталт Отіса і не тільки. Це рішення поступово змінює все в невеликому світі хлопчини...

Дата виходу 3 сезону

Поки Netflix не випустив ніяких офіційних заяв з приводу 3 сезону «Полового виховання». Але не хвилюйтеся, це цілком в рамках норми для стрімінгового сервісу, часом оголошує про прем'єра довгоочікуваного продовження своїх шоу за місяць. Зараз залишається тільки чекати підтверджень або спростувань.

Адже «Статеве виховання» заслужено є одним з хітів сервісу. Найімовірніше, комедію побажають знімати так довго, наскільки цього захочуть її творці. Ми будемо тримати вас в курсі надходять новин.

Якщо серіал отримає продовження, то можна припустити, що 3 сезон вийде початку 2021 року, але напевно не раніше кінця цього року, так як на виробництво зазвичай йде приблизно 11 або 12 місяців (1 сезон вийшов в січні 2019 року).

А ви вже подивилися новий сезон «Полового виховання»? Діліться враженнями в коментарях нижче та обов'язково залишайте свої оцінки і відгуки на серіал, щоб допомогти іншим глядачам при виборі шоу для перегляду.

Оновлене 21 січня

Netflix офіційно подовжив серіал «Статеве виховання» на третій сезон. Зйомки заплановані на травень цього року. Точна дата виходу поки не називається.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Статеве виховання» 3 сезон: дата виходу і перші подробиці