Лого https://uaserial.net

Зйомки 3 сезону «Статеве виховання» почнуться в серпні

0
1 256

Комедійно-драматичний серіал про підлітків «Статеве виховання» є одним з хітів стрім-сервісу Netflix. На даний момент британське телешоу налічує два сезони, тоді як зйомки третього повинні були стартувати на початку поточного місяця. Через пандемії коронавируса продюсерам довелося відмовитися від початкових планів, відклавши роботу на невизначений термін. Як передає Deadline з посиланням на свої джерела, Netflix розраховує нарешті приступити до роботи над новими серіями в серпні.

View this post on Instagram

the pen(is) is mightier than the sword

A post shared by Sex Education (@sexeducation) on

Втім, офіційного анонса від Netflix з цього приводу поки не надходило, оскільки це лише попередні розрахунки, які можуть змінитися в залежності від подальшої ситуації з CODIV-19. Повідомляється, що акторський склад «Полового виховання» з нетерпінням чекає можливості повернутися до роботи. При цьому очевидно, що протягом якогось часу перебування на знімальному майданчику буде пов'язане з масою застережень і обмежень.

Про те, що «Статеве виховання» було продовжено на третій сезон, стало відомо в лютому цього року. Телешоу знаходить відгук як у пересічних глядачів, так і у критиків, які хвалять його за щирий підхід до питань сексуальності і відсутність дискримінації. Два перших сезону серіалу доступні для перегляду на Netflix.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зйомки 3 сезону «Статеве виховання» почнуться в серпні