Лого https://uaserial.net

Фінал «Теорії великого вибуху» отримав найвищі рейтинги за останні 3 роки

0
723

Прикінцеві епізоди серіалу «Теорія великого вибуху» встановили новий рекорд серіалу

Найтриваліший багатоінсценує комедійний серіал «Теорія великого вибуху» завершився здвоєним епізодом, рейтинги якого мимоволі змушують задуматися про продовження.

12-річний ситком нарешті отримав гідну кінцівку після 280 серій в ефірі. Сльози на очах вдячних фанатів багато говорять про результати виконаної кропіткої роботи, тому не дивно, що часовий фінал офіційно став найбільш рейтинговим за останні 3 роки.

Цілих 18 млн чоловік подивилися останні серії на каналі CBS, а бажана демо-аудиторія від 18 до 49 років склала 3,1. Стрибок у порівнянні з минулим тижнем в сумі склала більше 50%, але це далеко не все. Фактично, таких результатів у серіалу не було з вересня 2015 року, а демо-рейтинг виявився найвищим за рік.

Успіх не обмежився «Теорією», і у спін-офф «Дитинство Шелдона» теж відзначено зростання рейтингів. 13,7 млн ​​глядачів побачили прем'єру фіналу 2 сезону з демо-рейтингом 2,2. Цьому, безумовно, посприяв той факт, що показ відбувався відразу після фіналу «Теорії». Нещодавно з'явилася новина, що головні герої оригінального серіалу з'являться в спін-офф.

Пишіть свої враження від кінцівки «Теорії великого вибуху», а також обов'язково читайте про те, як зірки серіалу попрощалися з серіалом, що сталося у фіналі (з поясненнями шоураннер!), І чим все закінчилося для Пенні і Леонарда.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Фінал «Теорії великого вибуху» отримав найвищі рейтинги за останні 3 роки