Лого https://uaserial.net

Головні герої «Теорії великого вибуху» з'являться в спін-офф «Дитинство Шелдона»

0
1 068

Так канал вирішив попрощатьcя з героями

Телеканал CBS оголосив, що у фінальній серії «Дитинства Шелдона» з'являться такі ж юні Леонард, Говард, Раджеш, Пенні, Емі і Бернадетт. Друзів покажуть в одному часовому відрізку, за багато років до їхнього знайомства в дорослому житті. Швидше за все, вони не будуть взаємодіяти один з одним, адже Шелдон познайомився з ними тільки в дорослому житті. А може, вони колись перетиналися, але не знали про це.

Таким чином канал вирішив віддати данину поваги своєму самому довгограючому серіалу. Епізод «Дитинства Шелдона» вийде 17 травня, відразу після фінальної серії «Теорії великого вибуху».

Це буде не перший кросовер двох проектів про життя Шелдона Купера. Раніше маленький Шелдон з батьком з'являлися на відеокасеті, яку дивився подорослішав Шелдон.

Після закриття «Теорії» історія персонажів не закінчиться. Спін-офф продовжений відразу на два сезони, а сам телеканал CBS відкритий і для інших побічних проектів по цьому всесвіті. Кейлі Куоко вже заявила, що готова зіграти в перезапуску. Однак основний акторський склад «Теорії великого вибуху» вже зворушливо попрощався зі своїми персонажами і проектом.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Головні герої «Теорії великого вибуху» з'являться в спін-офф «Дитинство Шелдона»