Лого https://uaserial.net

«Агенти Щ.И.Т.»: Хто вбив Філа Колсона насправді?

0
825

5 серія 6 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.» розкрила, що сталося між Меліндой Мей і Філом Колсоном на Таїті

Шанувальникам пари Філа і Мелінди довелося нелегко після недавньої серії 6 сезону «Агентів Щ.И.Т.», в якій Мелінда Мей нарешті зіткнулася віч-на-віч з Сарджем, лиходієм у вигляді її загиблого коханого.

Крім несподіваних відкриттів на кшталт справжніх намірів Сарджа (він хоче зупинити інопланетну загрозу, а не поширювати її), вона подарувала фанатам шокуючі сцени спогадів про відпочинок Філа і Мелінди на Таїті.

До цього моменту всі, що ми знали про останні дні життя Колсона, полягало в їх персональному шматочку Раю, під час якого Мелінді довелося спостерігати за повільною смертю Філа. Однак тепер виявилося, що саме вона його і вбила! Флешбеки натякають на те, що Мей могла щось підсипати в напій Філа, щоб той заснув і помер швидко, замість довгої і болісної смерті.

Поки незрозуміло, як Шиппер Філінди варто реагувати на цю новину. З одного боку, Мелінда надійшла милосердно по відношенню до коханого. Але з іншого, що заважало їй провести з ним кожну з решти у нього хвилин?

Спогади про минуле підштовхнули Сарджа до розкриття його зв'язку з покійним агентом. Одна з головних фанатський теорій говорить, що він є Колсоном з паралельної реальності, і це було б досить логічно з багатьох причин, особливо з огляду на сюжет останніх «Месників: Фінал» і зв'язку з кіновсесвіту. Так чи інакше, ми напевно дізнаємося про це в найближчих серіях!

Які емоції «Агенти Щ.И.Т.» викликали у вас на цьому тижні? Обов'язково поділіться в коментарях нижче! Наступний 6 епізод вийде 22 червня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Агенти Щ.И.Т.»: Хто вбив Філа Колсона насправді?