Лого https://uaserial.net

Як фільм «Месники: Фінал» вплине на «Агентів Щ.И.Т.»?

0
1 237

Творець серіалу розповів, як події кіновсесвіту вплинули на команду Колсона

Події фільму «Месники: Фінал» підставили під сумнів зв'язок між кіновсесвіту і майбутнім 6 сезоном серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Нагадаємо, що останні чотири епізоди 5 сезону «Агентів Щ.І.Т» вийшли в ефір після релізу фільму «Месники: Війна нескінченності», який закінчився клацанням Таноса і знищенням половини життя у Всесвіті. У свою чергу, «Агенти» зробили відсилання до початкової битві фільму в епізоді, який вийшов 28 квітня, в день прем'єри «Війни нескінченності»: «Чи чули про прибульців? Бачили всі ці дивні речі, що відбуваються в Нью-Йорку? », - сказав Тоні Кейн, звертаючись до Дейзі.

Один з шоураннер «Агентів Щ.И.Т.» Джед Уидон (брат Джосс Уідон, режисера перших двох частин «Месників»), підтвердив виданню TVLine, що дія останніх декількох епізодів 5 сезону відбувається під час «Війни нескінченності», хоча до кінця сезону ми не побачили ніяких наслідків клацання для Колсона і команди.

Коли анонсували, що 6 сезон серіалу вийде влітку 2019, з'явилися припущення, що час, що минув між прем'єрою фільму і прем'єрою нового сезону, дозволить «Фіналу» виправити наслідки подій з Таносом (або навіть скасувати їх) до того, як з ними доведеться зіткнутися « агентам »і хтось з них перетворитися на пил. Однак у фільмі ми побачили, що після клацання пройшло п'ять років, перш ніж Месники змогли спробувати виправити ситуацію.

Події 6 сезону «Агентів Щ.И.Т.» починаються через рік після 5 сезону, а значить, персонажі теоретічекі все ще живуть в сумному, незнайомому світі пост-клацання, і, що ще більш дивно, жоден з агентів не перетворився на пил.

Коли Уідона запитали про зв'язок ТВ-проекту з «Війною нескінченності» він відповів: «Це свого роду негласне правило в Marvel - не вказувати на час, коли відбуваються події», і він дуже здивувався, коли дізнався, що фільми все-таки вказали таймінг .

Таким чином, в 6 сезоні «Агентів Щ.И.Т.» нас чекає відірваність серіалу від кіновсесвіту, навіть не дивлячись на відсилання до передостаннього фільму про Месники в 5 сезоні.

6 сезон повернеться на екрани вже 11 травня. У ньому Кларк Грегг зіграє нового персонажа і з'явиться зірка фільму «Клуб "Сніданок"»

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Як фільм «Месники: Фінал» вплине на «Агентів Щ.И.Т.»?