Лого https://uaserial.net

«Агенти Щ.И.Т.» 6 сезон дата виходу

0
857

Чим завершився 5 сезон і коли відбудеться дата виходу 6 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.» на ABC на коміксами Marvel

Фінальний епізод 5 сезону «Агентів Щ.И.Т.» зіштовхує команду Філа Колсона з непростим вибором. Життя агента виявляється на волоску. Про те, як з цим впоралися улюблені герої, і коли очікувати нових серій, читайте в нашій статті!

Як закінчився 5 сезон «Агентів Щ.І.Т»

Драма розжарюється до межі. Гра з часом позначиться на кожному з героїв. Дік зник, так і не народившись. Доля Фитца поки під питанням. Незважаючи на явну смерть персонажа, глядачі вважають, що наявність двох Фітц в сезоні було неспроста.

Цілком можливо, що відсутність кліфгенгер пояснюється невпевненістю шоураннер в продовженні серіалу. Однак відмінні рейтинги і прагнення братів Руссо об'єднати телевізійну і кіновсесвіту забезпечили шоу новий сезон, до якого ніхто, крім фанатів, не був готовий. Передбачається, що відсилання на події «Месників: війна нескінченності» були додані поспіхом і тому ніяк не позначилися на сюжеті серіалу. Ми будемо тримати вас в курсі щодо свіжої інформації про майбутнє «Агентів»!

Коли відбудеться прем'єра 6 сезону

Офіційно: серіал продовжений на новий сезон, але повернеться лише влітку 2019 года!

У зв'язку з цим з'явилися чутки, згідно з яким події наступного сезону будуть відбуватися після повнометражних фільмів «Месників» про Війну нескінченності. Таким чином, агенти будуть боротися з наслідками вторгнення Таноса на Землю. З огляду на загибель Ніка Ф'юрі і Марії Хілл, управління Щ.И.Т. може перейти до когось з персонажів серіалу, і шанувальники відмінно знають, кому ця роль підійде краще за всіх.

Оновлене 28 травня
Згідно свіжої підтвердженої інформації, прем'єра наступного сезону відбудеться не раніше літа 2019 року. Ймовірно, причиною тому - об'єднання агентів Щ.И.Т. зі Месниками, новий фільм про які вийде в травні того ж року, і наявність можливих спойлерів в серіалі.

А вам сподобалася кінцівка сезону «Агентів Щ.И.Т.»? Обов'язково поділіться своєю думкою в коментарях і не забудьте залишити відгук на серіал!

Оновлене 15 серпня
Виконавиця ролі Джемми Сіммонс актриса Елізабет Хенстридж повідомила в своєму Твіттері, що 6 сезон «Агентів Щ.І.Т» повернеться на екрани в липні 2019 року. Більш точну дату актриса не назвала.

Оновлене 15 лютого
6 сезон «Агентів Щ.И.Т.» вийде раніше, ніж було заплановано. Продовження з'явиться на екранах вже в травні цього року, а не влітку, як повідомлялося раніше.

Серіал вже продовжили на 7 сезон, дата виходу якого поки невідома.

Оновлене 31 березня
Агенти Щ.И.Т. повернуться до глядачів вже зовсім скоро. ABC оголосили дату виходу 6 сезону - 11 травня 2019 року.

Оновлене 3 травня
У Мережі нарешті з'явився повноцінний трейлер 6 сезону, і ми раді представити його вам! Нагадаємо, до прем'єри залишилося трохи більше тижня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Агенти Щ.И.Т.» 6 сезон дата виходу