Лого https://uaserial.net

«Гострі козирки» 5 сезон дата виходу і подробиці

0
2 591

Чим закінчився 4 сезон «Гострих козирків», коли вийде 5 сезон і все, що потрібно знати про майбутнє клану Шелбі

Фінал 4 сезони «Гострих козирків» шокував фанатів не тільки можливістю загибелі одного з ключових персонажів і за сумісництвом ватажка банди Артура Шелбі. На шляху Томмі Шелбі встав член сицилійської мафії Лука Чангретта. Майбутнє сімейної компанії Шелбі опинилося під загрозою, та й самого Томмі небезпека чигала на кожному кроці. В цей час Ліззі принесла йому спадкоємицю, а новоспечений батько проміняв підпільний бізнес на політичну кар'єру.

Закінчення 4 сезони стало несподіваним і дуже інтригуючим, залишивши глядачів гадати про продовження історії. Що за недуга вразив Томмі Шелбі? Він психічно хворий, або це просто наслідки стресу? Чи зможе він тепер тримати себе в руках і впоратися з усім, що на нього звалилося? Або проблеми зі здоров'ям закінчаться для головного героя плачевно? І, нарешті, найголовніші питання, які мучать телеглядача - що ж станеться з Джессі Іден, і до чого призведе революція? А, може, саме Томмі її і очолить?

Продовження серіалу до 5 сезону було схвалено ще до виходу 4 сезони, але подробиці не розголошувалися. Зараз же творці попередили своїх фанатів про те, що нових пригод Томмі Шелбі глядачам доведеться знатно почекати. За заявою сценариста кримінальної драми Стівена Найта, розробка сюжету серіалу почнеться вже незабаром, а до зйомок 5 сезону колектив зможе приступити тільки восени наступного року. Таким чином, 5 сезон «Гострих козирків» вийде не раніше весни 2019 року.

Оновлене 5 жовтня

Зйомки 5 сезону «Гострих козирків» почалися в вересні в Манчестері. І творці серіалу поділилися подробицями сюжету і першим кадром продовження.

У новому сезоні світ занурився в хаос через фінансового краху 1929 року. Всюди можливості і невдачі. Коли до Томмі, який став членом парламенту, звертається харизматичний політик зі сміливим баченням Великобританії, він розуміє, що його відповідь вплине не тільки на майбутнє його сім'ї, а й усієї країни. Історія родини Шелбі буде вплітатися в політичну тканину Великобританії і Європи кінця 1920-х - початку 30-х років. Томмі Шелбі зіткнеться з самими темними силами, і його боротьба буде актуальна сьогодні так само, як і в ті часи.

Сценарист і шоураннер ствию Найт заявив, що 5 сезон не буде останнім: «на BBC зараз йдуть розмови про те, щоб зняти більше сезонів». Режисером 5 сезону «Гострих козирків» став Ентоні Бірн ( «Останнє королівство»).

Перший кадр 5 сезону:

Оновлене 9 серпня

За останні пару тижнів творці «Гострих козирків» провели зустріч з шанувальниками в Бірмінгемі, випустили інтригуючий трейлер п'ятого сезону, але так і не розкрили дату повернення серіалу на телеекрани. Чекання нарешті добігла кінця: керівництво BBC зглянулося над глядачами і оголосило, що прем'єра нового розділу гангстерської саги відбудеться в кінці цього місяця.

«Глядачів чекає найсильніший сезон "Гострих козирків", - заявив актор Кілліан Мерфі. - Я знаю, що говорив ці ж слова перед стартом попередньої глави історії, але наша команда знову перевершила себе ».

Трейлер п'ятого сезону «Гострих козирків»

Прем'єра п'ятого сезону «Гострих козирків» відбудеться 25 серпня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Гострі козирки» 5 сезон дата виходу і подробиці