Лого https://uaserial.net

Шоураннер «Гострих козирків» говорить, що фільм по серіалу «можливий»

0
797

Творець серіалу «Гострі козирки» розповів про плани на повнометражний фільм і ще 2 нових сезону

Всесвіт «Гострих козирків» стрімко розширюється з кожним днем. VR-гра знаходиться в виробництві, і дата виходу вже анонсована. Серіал з успіхом завершив 5 сезон, а глядачі з нетерпінням чекають новин про продовження.

І хоча шоу офіційно ще не продовжено на 6 сезон студією BBC, ні у кого немає сумнівів, що це рішення всього лише питання часу, а можливо, воно вже прийнято, але не віддано широкого розголосу. Ось і шоураннер Стівен Найт говорить про початок роботи над продовженням:

Я планую продовжувати цю історію до першої повітряної тривоги Другої Світової війни. Тоді це буде правдива літопис родини між двома війнами. Так що плани включають в себе 6 і 7 сезони. Я близький до завершення сценарію 6 сезону, потім ми його знімемо, а потім я приступлю до 7 сезону. І після, якщо ця шалена енергія продовжить зростати, а світ продовжить ставитися до нас так само позитивно, ми подумаємо про те, як історія може тривати в інших формах.

Можна сказати, що творців, безсумнівно, хвилює попит, і якщо він збережеться і після теоретичного 7 сезону, Коли Найта прямо запитали про фільм, він відповів:

Це можливо. Я нічого не виключаю, і фільм, безумовно, є найбільшою ймовірністю.

Найт також вважає, що недавно завершився 5 сезон «кращим із усього, що вони робили до цього».

Про що ви б хотіли побачити фільм за мотивами «Гострих козирків», чи повинен він бути продовженням або спін-оффом? Діліться думками в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «Гострих козирків» говорить, що фільм по серіалу «можливий»