Лого https://uaserial.net

«Гострі козирки» 6 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
4 059

Коли відбудеться дата виходу 6 сезону серіалу «Гострі козирки»

5 сезон популярного серіалу «Гострі козирки» вийшов на екрани, і глядачам, зрозуміло, хочеться дізнатися більше про продовження. Тому ми зібрали все, що на даний момент відомо про 6 сезоні «Гострих козирків», щоб поділитися з вами тільки перевіреної і актуальною інформацією про серіал!

Чому варто дивитися «Гострі козирки»?

Перлина британської телевізійної корони, «Гострі козирки» незмінно викликає захоплення як у фанатів, так і у критиків. Сюжет заснований на реальних подіях і присвячений діяльності однойменної ганстерской угруповання Шелбі в Бірмінгемі другого десятиліття 20 століття. Закінчення Першої Світової війни зустрічає сімейство Шелбі в непростий час, але їх банда, долаючи всі мінливості долі, зростає і міцніє, просуваючись впливом і владою все ближче до Лондону.

Головні ролі виконали відомі актори Кілліан Мерфі, Хелен Маккрорі, Том Харді, Пол Андерсон, Ейдан Гіллен, Наташа О'Кіфф, Едріен Броуді та інші. Цей серіал, неодноразовий лауреат премій BAFTA і Британської телеакадемії, варто дивитися всім шанувальникам гарної драми, а також історичних і кримінальних шоу. І, звичайно, важко знайти серіал, який змушував би співпереживати героям на такому ж рівні залученості, як це роблять «Гострі козирки». Подивіться трейлер 5 сезону, щоб переконатися в цьому:

Дата виходу 6 сезону

«Гострі козирки» поки не отримав офіційного продовження, але судячи з усього, воно у нього в кишені. З чуток, контракти вже підписані не тільки на 6 і 7 сезони, але і на спін-офф у вигляді балету (так, ви все прочитали правильно, балету).

Все залежить від того, чи побачимо ми балет по «Гострим козирків», 6 сезон в планах у творців серіалу. Шоураннер Стівен Найт розповів через видання Deadline, що поговорив з Кілліаном Мерфі і іншими акторами, і вони повністю за подальші зйомки.

Швидше за все, серіал «Гострі козирки» знову опиниться на екрані не раніше, ніж влітку або восени 2020 року, а можливо, і пізніше. Ми обов'язково відновимо інформацію, як тільки стане відомо більше! Нагадаємо, що процес створення VR-гри за серіалом вже практично підійшов до кінця, і дата виходу анонсована.

Ви вже встигли подивитися 5 сезон? Діліться емоціями у відгуках до серіалу, а очікуваннями від продовження в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Гострі козирки» 6 сезон: дата виходу і перші подробиці