Лого https://uaserial.net

«Флеш» отримає новий супергеройський костюм в 6 сезоні

0
1 334

Баррі Аллен знову змінить костюм в 6 сезоні серіалу DC «Флеш»

Костюм у «флеш» минулого року не сподобався практично нікому і став предметом дебатів серед шанувальників серіалу. Незважаючи на те, що шкіряний матеріал змінили на щось більш технологічне, і підкреслений силует нагадував про Баррі в коміксах, усунення елемента з підборіддям на шоломі призвело до того, що іноді голова героя виглядала непропорційно тілу.

На щастя для всіх, в 6 сезоні у Флеша буде новий образ! Грант Гастін, виконуючий роль супергероя на екранах, розповів, що йому подобався минулий костюм, але цей стане самим наближеним до коміксами!

The CW показав новий костюм в першому промо-фото з наступного сезону, і не дивлячись на те, що він практично такий же, як попередній, фанати визнали його набагато більш прийнятним:

По-перше, потрібно відзначити повернення елемента, який закриває підборіддя. По-друге, тільки ця ностальгічно деталь і рятує від критики все інше, так як він ще більш складчастий і дивний, ніж інші, крім хіба що шкіряну версію. Навіть колега Гранта Гастіно Стівен Амелл, начебто звичний до супергеройський костюмах завдяки шати Стріли, розкритикував костюм Флеша в минулому році. Правда, той же Амелл спеціально розірвав свій перший костюм Стріли, створений оськарівським лауреатом, бо той не був досить зручним для актора.

Поки невідомо, що змусить Баррі змінити костюм. Чи відбудеться це через лиходія сезону Бладворка? Або причиною послужать події, що призводять в результаті до кросоверу «Криза на Нескінченних Землях»? Що ж, доведеться подивитися сезон, щоб дізнатися відповідь.

«Флеш» повернеться в ефір вже 9 жовтня! Дати виходу всіх епізодів кросовера також відомі.

 

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Флеш» отримає новий супергеройський костюм в 6 сезоні