Лого https://uaserial.net

Шоураннер «Флеша» натякає на смерть Баррі в кросовері «Криза на Нескінченних Землях»?

0
955

Схоже, що головний герой серіалу «Флеш» все-таки може померти в майбутньому кросовері The CW

В останніх висловлюваннях творця серіалу «Флеш» Еріка Уоллеса шанувальники знайшли натяки на можливу смерть Баррі Аллена.

Незважаючи на жертву Олівера Куїна, чий серіал «Стріла» офіційно буде закритий після майбутнього кросовера (що означає неминучість загибелі героя), Баррі не знаходиться в безпеці. Він до цих пір не знає про угоду одного з Монітором, при якій Олівер обміняв життя Баррі і Кари (Супергерл) на свою власну.

Нагадаємо, що в торішньому кросовері серіалів DC на каналі The CW «Інші світи» персонажі виявили, що в майбутньому їх чекає щось жахливе. Наближення Криза погрожував смертю флеш і Супергерл, немов в оригінальних коміксах. При цьому в 1 серії нового сезону «Флеша» ми дізнаємося, що тепер він настає на 5 років раніше терміну, 10 грудня цього року. І саме 10 грудня (за часом США, у нас прем'єра відбудеться 11 грудня) вийде епізод з «Флеш», що входить до складу кросовера.

Криза обернулася кращим із усього, що могло трапитися з флешом, тому що він показує неминучість деяких речей. Ми знаємо, що наближається 10 грудня 2019 року, і Флеш помре ... Все серйозно.

Деякі фанати сприйняли цю фразу про прем'єра 6 сезону дуже буквально. Помре чи Баррі чи ні, в новому сезоні йому доведеться задуматися про те, що є життя і що є смерть. За словами Уоллеса, в кожному епізоді буде трохи про цю непросту тему, і, можливо, саме про це йдеться, адже Баррі, повторимося, не знає нічого про вчинок Олівера і всерйоз чекає своєї загибелі.

Наступний 2 епізод «Флеша» вийде 16 жовтня. Ви можете дізнатися все дати виходу серій «Кризи на Нескінченних Землях» тут.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «Флеша» натякає на смерть Баррі в кросовері «Криза на Нескінченних Землях»?