Лого https://uaserial.net

«Доктор Хто»: «Пригоди Десятого Доктора» повертають Девіда Теннанта і Кетрін Тейт

0
1 022

У всесвіт серіалу «Доктор Хто» повертаються Десятий Девід Теннант і його супутниця Донна Ноубл Кетрін Тейт

Десятий і Донна повернуться в новій главі проекту «Доктор Хто»!

Улюблений для всіх дует з минулого стане великим знову завдяки «Пригод Десятого Доктора». Це 3 нові аудіопьеси від Big Finish, відомого постачальника канонічних пригод вже знайомих по серіалу героїв, наприклад, Рівер Сонг і Христини де Сузи. Тепер повернеться один з головних дуетів «Доктор + супутниця» нашого часу, а саме, Десятий і Донна Ноубл. Запрошення в ТАРДІС включає в себе розслідування в Лондоні 1950-х років, відвідування підводного міста і участь в реаліті-шоу. Трейлер до всіх 3 епізодами ви можете подивитися вище.

Крім Донни, фанатів через 9 років після появи на екранах очікує зустріч з усією її родиною, а саме, дідусем Уілфредом Моттом і мамою Сільвією Ноубл. Спочатку шоураннер хотів ввести в розповідь лише Сільвію, але Рассел Т. Девіс запропонував запросити і харизматичного дідуся Донни.

Раніше в «Пригодах Десятого Доктора» шанувальники вже чули Десятого і Донну, а також Десятого і Розу. Вартість кожного епізоду онлайн становитиме 8,99 доларів США, а на CD 10,99 доларів США. Всі 3 серії можна буде придбати пакетом за 22 і 25 доларів США відповідно.

12 сезон серіалу «Доктор Хто» з Тринадцятої вийде на екрани до Різдва. Також про Доктора вперше випустили анімаційний VR-фільм і VR-гру.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Доктор Хто»: «Пригоди Десятого Доктора» повертають Девіда Теннанта і Кетрін Тейт