Лого https://uaserial.net

«Доктор Хто» 12 сезон: дата виходу, трейлер і перші подробиці

0
1 719

Коли відбудеться дата виходу 12 сезону серіалу «Доктор Хто»

Дуже швидко 11 сезон культового британського серіалу «Доктор Хто» підійшов до кінця разом з неймовірною 10 серією. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про продовження, і вручаємо вам свою псіхобумагу!

Акторський склад і творці

Раніше ходили чутки, що новий шоураннер серіалу Кріс Чібнелл має деякі розбіжності з продюсерами і навіть може покинути шоу після одного-єдиного відзнятого сезону. Зрозуміло, Джоді Уіттакер, яка зіграла Доктора, теж могла піти слідом за своїм другом і наставником, з яким працювала ще над прославив його серіалом «Вбивство на пляжі».

На щастя, побоювання не виправдалися! Спочатку Уіттакер, а потім і Чібнелл заявили, що ще не готові залишити серіал, в «перезавантаження» якого було вкладено стільки праці і душі.

Супутники Тринадцятої теж з'являться в наступному сезоні в повному складі. Ми продовжимо тримати вас в курсі і оновимо інформацію, як тільки стане відомо більше!

Дата виходу 12 сезону

Офіційно відомо, що серіал повернеться на екрани не раніше 2020 року. Ця новина знову повертає глядачів до образу супутниці Доктора Емі, «Дівчатка, яка чекала». І все-таки ми не впадаємо у відчай, тому що попереду - особливий святковий епізод!

Спецвипуск змінить традиції, ставши різдвяним, а новорічним. Він вийде в ефір 1 січня 2019 року. Трейлер вже доступний:

А вам сподобався фінал 11 сезону «Доктора Хто»? Кого з нових героїв ви хотіли б побачити знову, а кого - забути, як срібний кошмар? Залишайте свої коментарі під цією статтею, і не забудьте написати відгук на серіал, щоб допомогти іншим глядачам!

Оновлене 20 липня

Як стало відомо, 12 сезон повернеться на початку 2020 року. З чуток, він почнеться з різдвяного спецвипуску в кінці 2019 року, а потім вийдуть і інші епізоди, починаючи з січня. Ми оновимо інформацію, як тільки стане відомо більше!

Оновлене 19 листопада

Офіційно оголошено, що зйомки 12 сезону закінчені! Тепер серіал піде на постпродакшн. Також творці обіцяють глядачам сюрприз на День Доктора 23 листопада. Можливо, варто очікувати перший трейлер.

Оновлене 23 листопада

Передчуття не обдурили шанувальників серіалу, і в День Доктора дійсно вийшов перший трейлер наступного сезону. Це означає, що новий сезон може вийти на Новий рік, але поки точних дат не анонсований!

Оновлено 2 грудня

Нарешті оголошена офіційна дата виходу, яка відбудеться 1 січня 2020 года! В честь цього з'явився новий трейлер сезону:

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Доктор Хто» 12 сезон: дата виходу, трейлер і перші подробиці