Лого https://uaserial.net

У 12 сезоні «Доктора Хто» кіберлюді повернуться і стануть прототипом «Франкенштейна»

0
925

Відомі противники «Доктора Хто» кіберлюді вперше за 2 роки з'являться в 12 сезоні серіалу і надихнуть письменницю Мері Шеллі на створення «Франкенштейна»

У 2017 році кіберлюді (або кіберменов) бачили в останній раз з Дванадцятим Доктором (Пітер Капальді), і з тих пір не було ніяких звісток про одних з центральних лиходіїв культового серіалу. Тепер анонсовано їх повернення, і боротися з ними вперше належить Тринадцятої!

Повідомляється, що серія з кіберлюдьмі буде прикладом звичайного для Доктора епізоду-фільму жахів. Похмурі події, в яких замішані кіберлюді, будуть відбуватися в 19 столітті.

Примітно, що серіал продовжить висвітлювати знакові фігури в культурі, що можливо завдяки подорожей у часі. Доктор постійно зустрічається з письменниками, політиками, митцями та іншими знаменитостями самих різних епох, починаючи від Клеопатри, Шекспіра, Джейн Остін, і закінчуючи Черчіллем і Агатою Крісті.

У 12 сезоні ми познайомимося з Мері Шеллі, яку кіберлюді надихнуть на написання роману «Франкенштейн, або Сучасний Прометей». Цікаво, що особистість письменниці в останні роки привертає увагу Голлівуду разом з такими фільмами, як «Монстр Мері Шеллі» (де головну роль виконала зірка «Ігри престолів» Софі Тернер) і «Красуня для чудовиська». Вважається, що в реальності на створення власної книги її наштовхнув сам лорд Байрон, а також чоловік Мері поет Персі Біш Шеллі і інші видатні митці того часу. Сам же Франкенштейн давно перетворився з власну назву для будь-якого монстра.

Мері Шеллі вже була супутницею Восьмого Доктора в аудіопьесах. Цікаво, чи будуть вони знайомі на момент епізоду, або аудіопьеси не стануть враховувати в серіалі.

У минулому сезоні, який став першим для Джоді Уіттакер і її Доктора, шоураннер Кріс Чібнелл принципово не став вводити старих лиходіїв. І тільки в новорічному спецвипуску глядачі змогли побачити далеків, інших заклятих ворогів Доктора. Схоже, що 12 сезон буде багатшим в плані класичних антагоністів, раз нам уже відомо про кіберлюді. Кого ще приготували для прийдешніх битв сценаристи? І що саме буде втілювати в собі ще одного нового противника Тринадцятої, забруднення навколишнього середовища?

Діліться своєю думкою в коментарях нижче! Ми продовжимо тримати вас в курсі подій до прем'єри 12 сезону, яка відбудеться

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У 12 сезоні «Доктора Хто» кіберлюді повернуться і стануть прототипом «Франкенштейна»