Лого https://uaserial.net

«Доктор Хто» може отримати фільм з Девідом Теннантом, Біллі Пайпер і Джоном Барроуменом?

0
1 260

Десятий Доктор повернеться в повнометражному фільмі по серіалу «Доктор Хто»?

Багато фанатів серіалу «Доктор Хто» до сих пір з ностальгією озираються на еру Рассела Т. Девіса з дев'ятою і десятою Докторами. Нещодавно в честь 10-річчя з моменту прощання з Десятим один із спецвипусків з ним повторно показали в кінотеатрах Великобританії, і, очевидно, настільки успішно, що почали ходити чутки про повернення «на біс».

Джон Барроумен, який зіграв одного з супутників Дев'ятого і Десятого Докторів Джека Харкнесса, розповів, що почалися обговорення повнометражного фільму з «тим самим» акторським складом. За його словами, питання піднімав сам екс-шоураннер Девіс на одній з церемоній нагородження.

Я точно не пам'ятаю, що це була за премія, але я говорив з Девісом, коли він отримав нагороду за «Надзвичайно англійська скандал», і ми такі: «От би зібратися знову для фільму про Торчвуда або разом з Девідом і Біллі».

Звичайно, поки це схоже на звичайні спекуляції, тим більше, раніше Девіс запевняв, що не повернеться у всесвіт мандрівника в часі з синьою будкою. Більш того, на даний момент один тільки Барроумен продовжує думати про повернення. Актор називає команду Десятого, Троянди Пайпер і свого героя Золотим Тріо, а також час від часу справляється про продовження власного спін-офф «Торчвуда», але поки ніхто не поділяє цього ентузіазму.

А ви хотіли б повернути Теннанта, Пайпер і Барроумен? Якщо ви скучили по Десятому, вас напевно зацікавлять нові аудіопьеси з Теннантом і Кетрін Тейт (супутниця Донна Ноубл). Тим часом, «Доктор Хто» знову буде на екранах з 12 сезоном в 2020 році.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Доктор Хто» може отримати фільм з Девідом Теннантом, Біллі Пайпер і Джоном Барроуменом?