Лого https://uaserial.net

Творець «Ходячих мерців» вбив Ріка головного персонажа

0
1 334

Навіщо Роберт Киркман вбив центрального персонажа серіалу і коміксів «Ходячі мерці»

Автор «Ходячих мерців» вбив, мабуть, найголовнішого персонажа своєї всесвіту. Роберт Киркман відкрито обговорює те, що сталося у випуску коміксів №192:

Отже ... Рік Граймс мертвий.

Якщо ви не читали цю главу або не знайомі з коміксами в принципі, Рик був застрелений прямо в груди з пістолета Себастьяна Мілтона. Герой ненадовго возз'єднався з сином Карлом Граймс, але його не вдалося врятувати. Це кінець для Ріка Граймса.

Киркман стверджує, що на це ніяк не вплинули події серіалу, в якому актор Ендрю Лінкольн прийняв рішення піти з основного сюжету в повнометражні фільми, щоб більше бувати в колі сім'ї. Однак, незважаючи на інтригу, Ріка так і не вбили в серіалі заради майбутньої кінотрилогії, яка вже обіцяє стати хітом. Комікси пішли іншим шляхом.

За словами письменника, смерть Ріка була запланована довше, ніж будь-яка інша смерть в світі «Ходячих мерців». З'явилося кілька важливих для шанувальників фактів. По-перше, новий персонаж спочатку повинен був стати вбивцею Ріка. По-друге, Рик ніколи і не замислювався як той, хто доживе до фіналу історії. По-третє, Киркман розуміє, що викличе шквал критики, і повністю приймає її:

Я можу тільки уявити, як багато хто з вас засмучені, і це абсолютно нормально. Від душі гнівайтесь на мене, я не в образі. Коли мої улюблені персонажі вмирають, я теж буваю засмучений.

Незважаючи на втрату такого важливого персонажа, Киркман обіцяє повернення «духу старих добрих" Ходячих мерців "» вже в наступному розділі: «Після 192 випусків я, сподіваюся, заслужив хоч трохи вашої довіри?».

А ви вірите Кіркману і його рішенням по настільки радикальної зміни «Ходячих мерців»? Обов'язково напишіть свою думку про смерть Ріка в коментарях нижче!

Серіал повернеться на екрани з 10 сезоном вже в жовтні цього року. З чуток, почалася робота над новим спін-оффом.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творець «Ходячих мерців» вбив Ріка головного персонажа