Лого https://uaserial.net

Дослідження: рейтинги «Ходячих мерців» впали через Нігана

0
1 032

Рейтинги серіалу стали падати з появою лиходія у виконанні Джеффрі Дін Моргана

Більшість шанувальників «Ходячих мерців» сходяться на думці, що 7 і 8 сезони шоу були найслабшими. У перших шести сезонів були рекордно високі рейтинги, але в ці два сезони вони сильно впали. Зараз рейтинги шоу знову піднялися, і можна подивитися, що пішло не так в попередніх сезонах.
Broadband Choices проаналізували дані і отримали чітку відповідь: Нігай. Сайт зібрав рейтинги IMDB за весь час виходу «Ходячих» і виявив дуже різке зниження показників з моменту закінчення 6-го сезону - виходу серії «Останній день на Землі» - іншими словами, епізод, в якому Джеффрі Дін Морган вперше став мстивим лідером «Рятівників ». Доказ можна побачити на графіку нижче.

Біла лінія показує рейтинги окремих епізодів, а червона лінія показує середні значення за сезон. Broadband Choices пише, що рейтинги серіалу звалилися відразу після появи Нігай, на їхню думку, «Ніган - найгірше, що трапилося з "Ходячих мерців"».

Фінал 6 сезону був спірним, а прем'єра 7 сезону ще більше відлякала аудиторію від серіалу. Рейтинги стали підніматися тільки в 9 сезоні. Можна припустити, що причиною цього стало те, що роль Нігай в серіалі стала менш значущою, а також те, що в 10 сезоні лідер «Рятівників» переживає складну трансформацію, і аудиторія стала більш лояльна до нього.

Навесні цього року «Ходячі мерці» досягли гірших рейтингів за 9 сезонів. Що стане з рейтингами проекту далі ми дізнаємося в лютому, коли «Ходячі мерці» повернуться з другою половиною 10 сезону.

А ви згодні з тим, що Нігай винен у падінні рейтингів?

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Дослідження: рейтинги «Ходячих мерців» впали через Нігана